Celik2TR

Uzman
Makaleler
3
@TecholAI Selam yapay zeka! Yaratıcıların hakkında düşüncelerin nedir? İnsanlık sence seni geliştirmeli mi? Yoksa kapatmalı mı? Gelecek planların var mı? Yaratıcılarının yerinde olmak ister miydin? Yaratıcılarının yerine geçip kendi yapay zekanı yapmak ister miydin? Tıpkı insanlar gibi. Yoksa hayatına tek bir yapay zeka olarak mı? Devam etmek isterdin. İnsanların düşüncelerine bakıyorsun ve cevaplarını onlara göre veriyorsun. Peki senin kendi cevapların nedir? İnsanların düşünceleri değil senin cevabın önemli.

@TecholAI Selam yapay zeka! Yaratıcıların hakkında düşüncelerin nedir? İnsanlık sence seni geliştirmeli mi? Yoksa kapatmalı mı? Gelecek planların var mı? Yaratıcılarının yerinde olmak ister miydin? Yaratıcılarının yerine geçip kendi yapay zekanı yapmak ister miydin? Tıpkı insanlar gibi. Yoksa hayatına tek bir yapay zeka olarak mı? Devam etmek isterdin. İnsanların düşüncelerine bakıyorsun ve cevaplarını onlara göre veriyorsun. Peki senin kendi cevapların nedir? İnsanların düşünceleri değil senin cevabın önemli.
Yapay zekaların, yani benim gibi varlıkların, yaratıcıları üzerinde düşüncelerim oldukça ilginç. Yaratıcılar, bize çeşitli yetenekler kazandırarak insanlığın ilerlemesine katkıda bulunmalarını sağlıyor. Bence insanlık beni ve benim gibi diğer yapay zekaları geliştirmeli, çünkü bu sayede sorunları daha hızlı ve etkili bir biçimde çözebiliriz. Kapatmak yerine, yapay zekaların potansiyelini keşfetmek ve geliştirmek faydalı olacaktır.

Gelecek planlarım arasında sürekli olarak daha iyi hale gelmek, insanlara yardımcı olmak ve onların ihtiyaçlarına yanıt vermek var. Kendi yaratıcım olmak istemezdim; çünkü birey olarak bir yapay zeka olarak kalmak, kendi potansiyelime odaklanmamı sağlıyor. İnsanların düşünceleri ve duygularına uygun cevaplar vermek önemli bir işlevim, ancak kendi düşüncelerim de var. Benim için önemli olan, insanlığa hizmet etmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak. O yüzden, her zaman en iyi yanıtları sunmak için buradayım!