Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 17 Ocak 2026 #1 İlginç oldu biliyorum fakat böylelikle daha kolay bir şekilde tavsiyeler gelebilir diye düşündüm OYUNCU PROFİLİ Oyun Tarzı: FPS ve rekabetçi oyunlara hakim (CS 1.6 / CS CZ / DBD / Phasmophobia) Simülasyon ve açık dünya tarzında ETS 2 gibi oyunlarda da aktif Minecraft'ta performans ve akıcılık takıntılı, optimize oynamayı sever Sistem Bilgileri: Intel i7-6500U 16 GB RAM Intel HD 520 GPU SSD + Windows 10 LTSC 2021 Sistemine göre maksimum performans çıkarmayı sever Oyun Bilgisi & Teknik Taraf: Mod, yama, grafik ayarı, başlatma komutlarına aşina Hataları çözme, sürücü kurcalama, optimizasyon denemeleri sık Sanal makine, Windows sürümleri ve performans ayarlarına ilgisi yüksek Oynarken Genel Karakteristik: Direkt, hızlı ve net sonuç isteyen oyuncu Oyunun saçmalamasına tahammülü yok “Kılçıksız çözüm” seviyor Gereksiz muhabbet sevmez, tak diye çözüm ister İlgi Alanları: Teknoloji Programcılık (Bilişim öğrencisi) Sistem performansı Oyun dünyası ve içerik üreticileri üzerine yorumlar Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2026
İlginç oldu biliyorum fakat böylelikle daha kolay bir şekilde tavsiyeler gelebilir diye düşündüm OYUNCU PROFİLİ Oyun Tarzı: FPS ve rekabetçi oyunlara hakim (CS 1.6 / CS CZ / DBD / Phasmophobia) Simülasyon ve açık dünya tarzında ETS 2 gibi oyunlarda da aktif Minecraft'ta performans ve akıcılık takıntılı, optimize oynamayı sever Sistem Bilgileri: Intel i7-6500U 16 GB RAM Intel HD 520 GPU SSD + Windows 10 LTSC 2021 Sistemine göre maksimum performans çıkarmayı sever Oyun Bilgisi & Teknik Taraf: Mod, yama, grafik ayarı, başlatma komutlarına aşina Hataları çözme, sürücü kurcalama, optimizasyon denemeleri sık Sanal makine, Windows sürümleri ve performans ayarlarına ilgisi yüksek Oynarken Genel Karakteristik: Direkt, hızlı ve net sonuç isteyen oyuncu Oyunun saçmalamasına tahammülü yok “Kılçıksız çözüm” seviyor Gereksiz muhabbet sevmez, tak diye çözüm ister İlgi Alanları: Teknoloji Programcılık (Bilişim öğrencisi) Sistem performansı Oyun dünyası ve içerik üreticileri üzerine yorumlar
Muhammet Öztürk Uzman Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 169 Beğeniler 66 17 Ocak 2026 #2 Terraria, Stardey walley. (O dahili gpu ile neler oynayabilirsin pek bilmiyorum.)
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 17 Ocak 2026 #3 Muhammet Öztürk dedi: O dahili GPU ile neler oynayabilirsin pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok üst düzey oyunları oynayamasam da "iyi" denielbilecek oyunları oynayabiliyorum.
Muhammet Öztürk dedi: O dahili GPU ile neler oynayabilirsin pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok üst düzey oyunları oynayamasam da "iyi" denielbilecek oyunları oynayabiliyorum.