Sistem konusunda arkadaşlar öneri verir zaten ben ChatGPT konusunda bir öneri vereyim. Bu naneyi bilgi sahibi olmadığınız, kalifiye sayılamayacağınız hiçbir şey için "temel" olarak kullanmayın.
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming 11330-03-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 22.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Soruyu yanlış soruyorsun, yanlış cevap alıyorsun. Yapay zekalar gerçek anlamda zeka değiller, düşünme ve mantık kurma diye bir şey yok, her ne kadar iddia edilse de. Bunlar senin sorduğun soruya eğitildiği kaynaklardan olasılık hesabıyla kopyala yapıştır cevap verirler o kadar.
Her oyunu 1080p 60FPS oynatacak sistem topla demişsin, 3070 bunu yapabilir, doğru ama aynı paraya her oyunu 1080p 100FPS oynatabilecek sistem var mı diye düşünüp onu önermez.
Hem chatgpt hem de Deepseek sordum. Chatgpt 950-1050 dolar arası derken Deepseek 16-20k arası dedi. Güncel fiyatlardan pek bilgim yok. Soru sorarken web aramasını ve Akıl yurut ozelligini açarsanız daha doğru cevaplar alırsınız.
Sistem konusunda arkadaşlar öneri verir zaten ben ChatGPT konusunda bir öneri vereyim. Bu naneyi bilgi sahibi olmadığınız, kalifiye sayılamayacağınız hiçbir şey için "temel" olarak kullanmayın.