Turkcell Yapboz Tarifelerine Geçiş Deneyimi Olan Var mı?

Devededeboyvar

Gelişen
İyi günler arkadaşlar. Birkaç senedir Vodafone kullanıyorum, 15 GB + 1000dk + 250 SMS'e 300 lira veriyordum ancak artık hiçbir uygun tarife kalmadığı için taahhüt bitiminde beni en ucuzu 490 lira Red'li tarifelere geçirmeye çalışıyorlar, başka da alternatif sunmuyorlar. Bu nedenle operatör değiştirmeye karar verdim.

Ne doğru düzgün telefonla konuşurum ne SMS kullanırım, boşu boşuna para veriyorum. Turkcell'in yapboz tarifeleri bunun için çok uygun duruyor ama Türkiye'deki hiçbir sermayedara güvenmem, muhakkak bir gizli ücret sıkıştırırlar araya.

Burada kullanmış olan varsa deneyimlerini, yaşadıkları sorunları vb. öğrenmek istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uzun zamandır Turkcell kullanıyorum operatör olarak Turkcell de ben pek böyle sorun yaşamdım açıkçası ayrıca en iyisini yapmışısnız Turkcell iyidir geçenlerde bir altyapı sorunu yaşadım telafi için 500 DK 500 SMS 2 GB internet verdi cansın Turkcell

Ben de Türkcell' de iken Vodafone aynı nedenlerle geçtim. Farkları yok anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…