Babamin kartindan dün gece 4'te Yapı Kredi ve Garanti Bankası, yıllık kredi kart ücreti almış 800 TL kadar. İade edilir mi? Birisine soruyorum, edilmez diyor, yapay zeka edilir diyor. Sonuç ne olur? Bir de arasa sıkıntı olur, ben gizlice EFT yapmıştım oyun için, banka söyler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Edilir. Bonus ya da world puan olarak sonraki ay kartınıza yatırılıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin. Tabii bazı şartlar koyuyorlar. 6 ay içinde kartınızı kapatmayın ve aylık 15k harcama falan yapın gibi şartlar.
İade ediliyor da söz konusu iki kartta bu işlem nasıl bilmiyorum. Ayrıca babana söyle Yapı Kredi'de kartını ECO karta dönüştürsün, aidat olayı kalkıyor.
Ben Akbank'ta şöyle aldım; Aradım, iptal edin kartı dedim hesaplarımı kapayın dedim. Bana da çekilen 1000 lirayı iade etme karşılığında 6 ay boyunca Akbank hesabımı kapamama şartı getirdiler.
Ben Akbank'ta şöyle aldım; Aradım, iptal edin kartı dedim hesaplarımı kapayın dedim. Bana da çekilen 1000 lirayı iade etme karşılığında 6 ay boyunca Akbank hesabımı kapamama şartı getirdiler.
İade ediliyor da söz konusu iki kartta bu işlem nasıl bilmiyorum. Ayrıca babana söyle Yapı Kredi'de kartını eco karta dönüştürsün, aidat olayı kalkıyor.
Ben Akbank'ta şöyle aldım; aradım, iptal edin kartı dedim hesaplarımı kapayın dedim. Bana da çekilen 1000 lirayı iade etme karşılığında 6 ay boyunca Akbank hesabımı kapamama şartı getirdiler.
Peki bu benim EFT işini nasıl yapacağız yarın öğrenecek geri atsam yine öğrenecek normalde aramamasi gerekiyor.
Yapacak bir şey yok, bankayla görüşmeden alamazsın.Peki bu benim EFT işini nasıl yapacağız yarın öğrenecek geri atsam yine öğrenecek normalde aramamasi gerekiyor.
Yapacak bir şey yok, bankayla görüşmeden alamazsın.
Benim içeride param yok babamın hediye parası vardı Steam key aldım onu duyarsa beni öldürür vallahi.
- Makaleler
- 10
Peki bu benim EFT işini nasıl yapacağız yarın öğrenecek geri atsam yine öğrenecek normalde aramamasi gerekiyor.
Ben iki bankayı da kullandığımdan biliyorum. İkisi de ödeyen firmalar. Sadece garanti biraz zorluyor. Kartımı kapatacağım falan diye zorlamanız gerekiyor.
Kaderini kabulleneceksin.Benim içeride param yok babamın hediye parası vardı Steam key aldım onu duyarsa beni öldürür vallahi.
Biraz şeytanlık yapmam gerekecek telefonu alıp iadeyi ben yapacağım çektiğim parayı ben EFT ile atacağım diğer türlü kötü olur.
Koydu aga 50 dolar Steam cüzdanı almıştım 1.644TL'ye şimdi 2.115TL verdim iade yazdim bir de.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-