Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Nisan 2025 #1 600 TL var Hepsiburada üzerinden denedim ürün alıp iade ettim ama geri karta geldi güncel yöntem var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
600 TL var Hepsiburada üzerinden denedim ürün alıp iade ettim ama geri karta geldi güncel yöntem var mıdır?
Gökkayahan Uzman Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 62 24 Nisan 2025 #2 Herhangi bir işletmeden rica etmek dışında bir yolu yok.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Nisan 2025 #3 Gökkayahan dedi: Herhangi bir işletmeden rica etmek dışında bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işletme olmalı?
Gökkayahan dedi: Herhangi bir işletmeden rica etmek dışında bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işletme olmalı?
Gökkayahan Uzman Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 62 27 Nisan 2025 #4 Yiğidowski dedi: Nasıl bir işletme olmalı? Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi pos cihazı olan bir işletme.
Yiğidowski dedi: Nasıl bir işletme olmalı? Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi pos cihazı olan bir işletme.
adagezer Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 161 Çözümler 2 Beğeniler 74 Yer izmir 30 Nisan 2025 #5 Yapı Kredi POS olan bir yerde birikmiş puan kadar alışveriş yapılabilir, direkt nakite maalesef çevrilmiyor.
Yapı Kredi POS olan bir yerde birikmiş puan kadar alışveriş yapılabilir, direkt nakite maalesef çevrilmiyor.
Gökkayahan Uzman Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 62 30 Nisan 2025 #6 adagezer dedi: Yapı Kredi POS olan bir yerde birikmiş puan kadar alışveriş yapılabilir, direkt nakite maalesef çevrilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu işletme sahibinin insiyatifine kalmış bir durum. Alışverişteki ürün yerine kasayı açıp nakit de verebilir.
adagezer dedi: Yapı Kredi POS olan bir yerde birikmiş puan kadar alışveriş yapılabilir, direkt nakite maalesef çevrilmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu işletme sahibinin insiyatifine kalmış bir durum. Alışverişteki ürün yerine kasayı açıp nakit de verebilir.