Kur farkı iadesi yapmam gerektiğini söylüyorlar ya resmen dalga geçiyorlar benle. Kendi sistemlerinde bile 799.99 TL görünmesine rağmen "Müşteri hizmetlerini arayıp kur iadesi farkı talep etmem" gerektiğini söylüyor hanfendi. Ne yani ben her işlemim de hep müşteri hizmetlerini mi arayacağım?
Diğer bankalarda ne aldıysam onu çekiyor, ama bu bankada hep böyle.
Az önce aradım, kur farkı iadesi itirazı yaptım.
YapıKredi'de bu prosedürmüş. Herkes buna tabiiymiş. Diğer bankalarda böyle bir sorun yok dedim. Hep itiraz etmemiz gerekiyormuş. İtiraz olumsuz da sonuçlanabilirmiş.
Cidden şaka gibi.
25 Ağustos 2025 Güncellemesi:
Provizyon'da iken halen 825.76 TL gösteriyordu. Şimdi provizyon bitti ve 799.99 TL gösteriyor. YapıKredi'den böyle mail geliyor. Yalan söylüyorlar. Çünkü itiraz etmeseydim ve kur farkı iptali talebi yapmasaydım provizyon'dan 825.76 TL olarak çıkacaktı, buna 100% eminim. Hesap özetlerim full bu tür ekstra ücret çekilmiş, kur farkı olan işlemler ile dolu. İlk kez itiraz ettim ve ilk kez ne harcadıysam onu yansıttlar.
Ama utanmadan "kur farkı yansımadığı belirlenmiştir" diyorlar.
Bu Techolay kullanıcılarına duyurudur. Sakın ama sakın YapıKredi kartı ile yabancı firmalardan alışveriş yapmayın. Yaptığınız alışveriş TL veya TRY olsa bile. Çünkü USD olarak kayıt altına alıyorlar ve size itiraz etmediğiniz sürece ekstra ücret çıkıyor hep.
Gördüğünüz gibi tamamıyla TRY, TL olan işlemi 19.59 USD olarak görüyorlar. Ayrıca her itirazın olumlu sonuçlanması diye bir garanti yok. Yani bir dahaki sefere red de gelebilir. Ve 25 TL'mi çalmış olurlardı.
Bu problem benim denediğim başka hiçbir bankada yok. Sadece YapıKredi'de var. Apple, YouTube, Google, PlayStation, Xbox. Bu tür sitelerden TL ile alışveriş yapmanıza rağmen USD olarak çeviriyorlar ve hep böyle oluyor. İlk ve son kez itiraz ettim. Bir daha YapıKredi kullanmayacağım. Sizler de kullanmayın.