Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Hayır takılmaz.
BerkehanÇepni1
Çalışkan
Takılmaz.
Baho
Başarılı
Galiba site gümrüğe takılmayacak şekilde sepeti kendisi düzenliyor fiyat sınırı konusunda yanlışım yoksa böyle anladım ben.
OverallTaken
Uzman
Takılmaz. Birde bi tane mikrofon vardı onu mu alıyorsun ?Temu üzerinden 1048 liralık bir alışveriş yapacağım. 1095 lira sınır koyuyor sepete ama 1095 lira, 27 sınırının üstünde kalıyor. 1049 liralık ürünüm sipariş sonrası gümrüğe takılır mı?
HeliXspeed
Becerikli
Temuda yasalar gereği, belirtilen sınıra kadar sepete ekliyorsun. 30 Euro miktarını geçerse sepetteki ürünleri sipariş veremiyorsun zaten. Eğer vergi ile birlikte de sorun çıkmasından korkuyorsan için rahat olsun, sepet tutarı için bir sınırlama var. Yani aldığın şeylerin fiyatı kontrol ediliyor, gümrük vergisi, harçlar vs. bu sınıra dahil olmuyor. Mesela 2 kere sipariş verdim ;iki siparişimde de 600-900 TL arası tuttu aldığım ürünler, vergi ile birlikte toplam ödeme tutarı 1300 TL'ye kadar tutuyor.
Baho
Başarılı
hayır hocam dijital mikroskop alıyorumTakılmaz. Birde bi tane mikrofon vardı onu mu alıyorsun ?
Temu'da yasalar gereği, belirtilen sınıra kadar sepete ekliyorsun. 30 euro miktarını geçerse sepetteki ürünleri sipariş veremiyorsun zaten. Eğer vergi ile birlikte de sorun çıkmasından korkuyorsan için rahat olsun, sepet tutarı için bir sınırlama var. Yani aldığın şeylerin fiyatı kontrol ediliyor, gümrük vergisi, harçlar vs. bu sınıra dahil olmuyor. Mesela 2 kere sipariş verdim; iki siparişimde de 600-900 TL arası tuttu aldığım ürünler, vergi ile birlikte toplam ödeme tutarı 1300 TL'ye kadar tutuyor.
Teşekkür ederim bilginiz için iyi akşamlar.
Gümrük sınırı 27 Euro'ya düşürülmedi mi? 27 Euro 1027 yapıyor.
HeliXspeed
Becerikli
hayır hocam dijital mikroskop alıyorum
Teşekkür ederim bilginiz için iyi akşamlar.
Ne demek hocam
Baho
Başarılı
Gümrük sınırı 27 Euro'ya düşürülmedi mi? 27 euro 1027 yapıyor.
Hocam ama ürünü alan kişiler var 27 aşsa bile yorumlardan tarihlere baktım alan kişi açıkca belirtmiş teslimat tarihini ve zaten site politikası gereği sepet sistemi izin vermiyor sıkıntı yaşatacak ürünleri.