KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.492 Çözümler 70 Beğeniler 5.438 Yer Haddonfield, Illinois 25 Nisan 2026 #11 shiedae3 dedi: Bu da iyi fikir ama çakarken dikkat et hızlı çakarsan masada çatlak oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rustin Cohle dedi: Çok ince masalara yaparken dikkatli olmak lazım masanın etli yerine çakılması gerekli kenarlara çakarsanız çatlatır. Genişletmek için tıkla... Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı.
shiedae3 dedi: Bu da iyi fikir ama çakarken dikkat et hızlı çakarsan masada çatlak oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rustin Cohle dedi: Çok ince masalara yaparken dikkatli olmak lazım masanın etli yerine çakılması gerekli kenarlara çakarsanız çatlatır. Genişletmek için tıkla... Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.268 Çözümler 3 Beğeniler 1.409 25 Nisan 2026 #12 Michael MYERS dedi: Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı. Genişletmek için tıkla... Bende düşünmüştüm ama uygulamadım bilemiyorum hocam en uçtan deneyin arıza yaparsa sorun çıkartmasın.
Michael MYERS dedi: Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı. Genişletmek için tıkla... Bende düşünmüştüm ama uygulamadım bilemiyorum hocam en uçtan deneyin arıza yaparsa sorun çıkartmasın.
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 982 Çözümler 2 Beğeniler 1.079 Yer EGE 25 Nisan 2026 #13 Michael MYERS dedi: Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı. Genişletmek için tıkla... Silikonda olabilir ama LED'ler zamanla ısınıp salıyor genelde ben garantiye aldım işimi yukarıdaki malzeme işimi gördü önerdim hocam.
Michael MYERS dedi: Sıcak silikon sıksam olur mu acaba? Eski evde mermere sıkmıştık 10 yıldır salmadı. Genişletmek için tıkla... Silikonda olabilir ama LED'ler zamanla ısınıp salıyor genelde ben garantiye aldım işimi yukarıdaki malzeme işimi gördü önerdim hocam.