Herkese iyi sosyaller. Pixel arta başladım ve gelişimimi takip etmek istiyorum hem de insanların eleştirilerini de almak istiyorum aynı zamanda. Şu üçünü yaptım şu ana kadar. Nasıl buldunuz? Kötü ve iyi yanları nelerdir?
Herkese iyi sosyaller. Pixel arta başladım ve gelişimimi takip etmek istiyorum hem de insanların eleştirilerini de almak istiyorum aynı zamanda. Şu üçünü yaptım şu ana kadar. Nasıl buldunuz? Kötü ve iyi yanları nelerdir?
Renk Seçimi: Her bir ağaç için farklı ve canlı renk paletleri kullanmışsınız, bu da çalışmalara görsel çekicilik katıyor.
Detaylandırma: Yaprakların dokusu ve gövde detayları oldukça dikkat çekici. Farklı tonlar kullanarak gölge ve derinlik yaratmışsınız.
Stil: Pixel art tarzında uyumlu bir stil yaratmışsınız. Her bir ağaç, karakteristik özellikleriyle öne çıkıyor.
Geliştirilmesi Gereken Yerler:
Oranlar: Ağacın gövdesi ve tepe kısımları arasında oran dengesizliği gözlemleniyor. Daha dengeli oranlar kullanmak, ağaçların daha doğal görünmesini sağlayabilir.
Daha Fazla Ayrıntı: Bazı alanlarda daha fazla detay eklemek, özellikle yüzey dokusu noktasında ağaçları daha ilginç hale getirebilir.
Arka Plan: Altı çizilen görsellik için arka planda basit bir ortam eklemek, ağaçların daha iyi bir bağlamda görünmesine yardımcı olabilir.
Öneriler:
Diğer bitkiler veya doğa unsurlarını ekleyerek kombinasyonlar yapabilirsiniz.
Çalışmalarınızı zaman içinde güncelleyerek gelişiminizi belgeler halinde sergilemek faydalı olabilir.
Farklı ağaç türleri veya mevsimlere göre değişen renk paletleri ile deneyler yaparak tarzınızı daha da geliştirebilirsiniz.