1 - değdiğini düşünüyorum. Speed champions serisi sık sık indirime giriyor. Orijinal fiyatına alınabilir ancak indirimle güzel fiyatlara düşüyor genelde, ben sanırsam 150 TL kuponu ile Amazon üzerinden 900 TL gibi bir fiyata aldım. 1050 TL gibi bir fiyata düşmüştü set.
2 - kişiden kişiye değişebilir. Söylemekten utanıyorum ama 5 saat sürdü yapmam, biraz da benim salaklığıma bağlı gerçi bu, parçaları falan kaybettim onları aradım. Stickerları düzgün koyacağım diye çıkar tak yaptım durmadan vs.
3 - sticker... Tam orantılı yapmak oldukça zor, bunun dışında zor bir kısmı yok açıkçası. Dar yerlere erişmeniz gerekebiliyor bazen oralar can bozucu olabiliyor ama genel olarak zor değil o kadar.
4 - kesinlikle, eğer F1 seven birisi iseniz fiyatına değen ve çok güzel duran bir set. Tüm koleksiyonu tamamlayıp en yakın zamanda çerçeve almak istiyorum sergileme amaçlı. Ardından technic setlerini alıp onları da çerçeveleyeceğim.
5 - biraz çekingen şekilde aldım ancak inanılmaz memnun etti, uzun zamandır bir hobi arıyordum.
@LH44 ve
@Caner Uncu sağ olsun başlattılar beni bu işe
McLaren setinde aldım. Eve gidince hemen yapacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sırada Red Bull var.