Araç otomatik mi yoksa manuel mi?Selam dostlar nisan ayında ehliyete yazılmıştım. Derslere gittim teorik sınava girip 84 aldım ve geçtim. Direksiyon derslerini de aldım bugünde son dersim vardı yarında sınavım var, heyecanlıyım ve bu heyecan gitmiyor sizlerin arasında girenler var mi? Siz neler yaptınız? Nasıl geçti?
Rahat ol. Ben direksiyon derslerinde sürmeyi öğrendim ve tekte geçtim. Yani derslerde nasıl rahatsan(?) öyle davran.Selam dostlar nisan ayında ehliyete yazılmıştım. Derslere gittim teorik sınava girip 84 aldım ve geçtim. Direksiyon derslerini de aldım bugünde son dersim vardı yarında sınavım var, heyecanlıyım ve bu heyecan gitmiyor sizlerin arasında girenler var mi? Siz neler yaptınız? Nasıl geçti?
Selam dostlar, nisan ayında ehliyete yazılmıştım. Derslere gittim teorik sınava girip 84 aldım ve geçtim. Direksiyon derslerini de aldım bugünde son dersim vardı yarında sınavım var, heyecanlıyım ve bu heyecan gitmiyor sizlerin arasında girenler var mi? Siz neler yaptınız? Nasıl geçti?