Discord Yaş sınırlı sunucu uyarısı nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    discord
@StRaBoN ayarlara biraz baktım ama bununla ilgili bir şey bulamadım. Dediğiniz istemciyi de açıkçası pek kullanmak istemiyorum. Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim. Bazen olmuyorsa olmuyor.

@StRaBoN ayarlara biraz baktım ama bununla ilgili bir şey bulamadım. Dediğiniz istemciyi de açıkçası pek kullanmak istemiyorum. Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim. Bazen olmuyorsa olmuyor.
Şunu açmıştım sanırım öyle düzelmişti hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_2797.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 149
Bir ara bende de böyle oluyordu. Ayarı kapatıp Discord'u kapattıktan sonra biraz bekleyip sonra tekrar açıyordum ve düzeliyordu. Deneyin isterseniz.

Bir ara bende de böyle oluyordu. Ayarı kapatıp Discord'u kapattıktan sonra biraz bekleyip sonra tekrar açıyordum ve düzeliyordu. Deneyin isterseniz.
Olur, hocam denerim.

Ayarlar> Gizlilik ve Güvenlik> Aşağıdan Hassas İçerik Uyarısı açıksa kapatın. Ayarlar> Ekran Süresi> İletişim Güvenliği kısmı açıksa kapatın. Bu iki ayar zaten halihazırda kapalı ise yapacak bir şeyiniz yok.

@EsatKa iletişim güvenliği açıkmış onu kapattım hocam.

Sunucuda sola kaydırınca da böyle bir uyarı veriyor.

@EsatKa sanırsam öyle. Gene de yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…