denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 434 Beğeniler 177 6 Ekim 2024 #1 Yasal olarak taşınabilecek, kamp gibi alanlarda kullanılabilecek bir bıçak arıyorum. Doğada yarı yolda bırakmaması ve sağlam olması önemli. En önemli kısım, yasal olarak sıkıntılı olmaması.
Yasal olarak taşınabilecek, kamp gibi alanlarda kullanılabilecek bir bıçak arıyorum. Doğada yarı yolda bırakmaması ve sağlam olması önemli. En önemli kısım, yasal olarak sıkıntılı olmaması.
David Maritinez Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Beğeniler 114 6 Ekim 2024 #2 Doğa yürüyüşünde karşına polis gelip seni sorguya çekip üstünü aramaz zaten, çarşıya kamp bıçağı ile gidersen her türlü sıkıntı olur.
Doğa yürüyüşünde karşına polis gelip seni sorguya çekip üstünü aramaz zaten, çarşıya kamp bıçağı ile gidersen her türlü sıkıntı olur.
KS KS denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 434 Beğeniler 177 6 Ekim 2024 #3 David Maritinez dedi: Doğa yürüyüşünde karşına polis gelip seni sorguya çekip üstünü aramaz zaten, çarşıya kamp bıçağı ile gidersen her türlü sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Satın alırken falan sıkıntı çıkmaması için söylemiştim.
David Maritinez dedi: Doğa yürüyüşünde karşına polis gelip seni sorguya çekip üstünü aramaz zaten, çarşıya kamp bıçağı ile gidersen her türlü sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Satın alırken falan sıkıntı çıkmaması için söylemiştim.
David Maritinez Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Beğeniler 114 6 Ekim 2024 #4 @denizius, Katana söylemediğin sürece sorun olmaz.
KS KS denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 434 Beğeniler 177 6 Ekim 2024 #5 David Maritinez dedi: @denizius, katana söylemediğin sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Var mı öneridiğiniz bir marka .
David Maritinez dedi: @denizius, katana söylemediğin sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Var mı öneridiğiniz bir marka .
David Maritinez Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Beğeniler 114 6 Ekim 2024 #6 @denizius, Karşıma sürekli bir instagram sayfası çıkıyor ama bu sefer bulamadım. Maalesef yok.