Yaşam amacımız nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Bu acidan bakarsak, afrikalilar kitlik olmasina ragmen neden hala ürer? Ya cahillikten kaynaklidir ya da ben boş geldim sonraki neslide boş getireyim amacindadirlar.

Öyle ya da böyle bu canlıların bir şekilde üreyip insanlığı devam ettirmesi lazım, diğer bütün canlılar gibi.

Fakir olur yoksul olur ürer bilemem. O üremez başkası onun yerinede ürer.

Sence ney peki ? Domuz eti yememek için kendini tutmak mı ?
Ne yiyip ne yemeyeceğin sana kalmış

Neden? Ben yaşam amacımı kendim belirlerim. Başkaları tarafından belirlenmesine izin vermem. Yaşamın biricikliğinin farkında olarak yaşamak çok daha keyifli.
Madem o mesajı beğeniyorsunuz, o zaman hayat amacınız yok demektir. Hayatın amacının olmadığını söylemek başlı başına saçmalıktır. Yaşanabilecek onca şey bir ifade etmiyorsa cevabımda dediğim gibi..

Yazdıklarımdan "hayatın amacı yok" anlamı çıkardıysan eğer, Türkçe kursuna gidip cümlede anlam konusuna yönelmeni tavsiye ederim.

Hayat amacım soyut kavramlara dayanmıyor. Benim hayatımın amacı çok daha somut, gerçek ve tamamen bana ait. Güzel olan ve beni yaşama bağlayan kısmı bu.

Paran var da ondan kendin belirliyorsun.
Bu durumun parayla tek alakası fakirlerin şükretmeye ve öldükten sonra daha rahat bir yaşama ulaşacağına ikna olması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…