KS KS T tkexpert Üyecik Katılım 29 Ağustos 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 2 Bugün 19:44 #11 Emir dedi: Tamam yine bir problem olmaz, aynı mantık. İmzalı olsun da ne olursa olsun Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun biraz pimpirikliyim bu konuda kusura bakmayın ben bunların cıktısını alıp götüreceğim o zaman çok sağ olun.
Emir dedi: Tamam yine bir problem olmaz, aynı mantık. İmzalı olsun da ne olursa olsun Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun biraz pimpirikliyim bu konuda kusura bakmayın ben bunların cıktısını alıp götüreceğim o zaman çok sağ olun.
Emir 94 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.100 Makaleler 10 Çözümler 87 Beğeniler 3.989 Bugün 19:44 #12 tkexpert dedi: Anladım hocam çok sağ olun biraz pimpirikliyim bu konuda kusura bakmayın ben bunların cıktısını alıp götüreceğim o zaman çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, hayırlı olsun. Ben de yatay geçiş yaptım, umarım dilediğin gibi bir yer gelmiştir.
tkexpert dedi: Anladım hocam çok sağ olun biraz pimpirikliyim bu konuda kusura bakmayın ben bunların cıktısını alıp götüreceğim o zaman çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, hayırlı olsun. Ben de yatay geçiş yaptım, umarım dilediğin gibi bir yer gelmiştir.
KS KS T tkexpert Üyecik Katılım 29 Ağustos 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 2 Bugün 19:45 #13 Emir dedi: Sorun değil hocam, hayırlı olsun. Ben de yatay geçiş yaptım, umarım dilediğin gibi bir yer gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Geldi hocam, çok şükür sizin de gelmiştir umarım. Siz tüm belgeleri ıslak imzalı şekilde mi götürdünüz kesin kayıtta?
Emir dedi: Sorun değil hocam, hayırlı olsun. Ben de yatay geçiş yaptım, umarım dilediğin gibi bir yer gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Geldi hocam, çok şükür sizin de gelmiştir umarım. Siz tüm belgeleri ıslak imzalı şekilde mi götürdünüz kesin kayıtta?
Emir 94 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.100 Makaleler 10 Çözümler 87 Beğeniler 3.989 Bugün 19:46 #14 tkexpert dedi: Geldi hocam, çok şükür sizin de gelmiştir umarım. Siz tüm belgeleri ıslak imzalı şekilde mi götürdünüz kesin kayıtta? Genişletmek için tıkla... Evet, ıslak imzalı ve e-Devlet çıktısı olarak götürdüm.
tkexpert dedi: Geldi hocam, çok şükür sizin de gelmiştir umarım. Siz tüm belgeleri ıslak imzalı şekilde mi götürdünüz kesin kayıtta? Genişletmek için tıkla... Evet, ıslak imzalı ve e-Devlet çıktısı olarak götürdüm.
KS KS T tkexpert Üyecik Katılım 29 Ağustos 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 2 Bugün 19:46 #15 Emir dedi: Evet, ıslak imzalı ve e-Devlet çıktısı olarak götürdüm. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun.
Emir dedi: Evet, ıslak imzalı ve e-Devlet çıktısı olarak götürdüm. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok sağ olun.
Batinux 3 Uzman Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 373 Çözümler 1 Beğeniler 219 Yer İzmir Bugün 19:56 #16 tkexpert dedi: Üniversitem yüz yüze kesin kayıt sırasında yüklediğim belgelerin asıllarını istemiş, yüklediğim belgeler e-imzalı belgelerdi. Ben bu belgelerin renkli çıktısını alıp götürsem olur mu acaba? Hepsinin barkodu var ve doğrulanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yatay geçiş sıkıntılı, siyasete atılacaksan diploman gidebilir. Söyleyeyim dedim.
tkexpert dedi: Üniversitem yüz yüze kesin kayıt sırasında yüklediğim belgelerin asıllarını istemiş, yüklediğim belgeler e-imzalı belgelerdi. Ben bu belgelerin renkli çıktısını alıp götürsem olur mu acaba? Hepsinin barkodu var ve doğrulanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yatay geçiş sıkıntılı, siyasete atılacaksan diploman gidebilir. Söyleyeyim dedim.