BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 26 Haziran 2025 #1 Merhaba Steam'de BeamNG alacağım bugün yaz indirimleri başlıyor gözüküyor ama hala indirimler yok indirimler saat kaçta başlıyor.
Merhaba Steam'de BeamNG alacağım bugün yaz indirimleri başlıyor gözüküyor ama hala indirimler yok indirimler saat kaçta başlıyor.
CyHaN_Atalay Uzman Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 702 Çözümler 4 Beğeniler 381 26 Haziran 2025 #2 Saat tam akşam 8'de başlayacak ki zaten hemen günün ilk saatlerinde başlamıyor mevsimsel indirimler hiçbir zaman hiç birisi.
Saat tam akşam 8'de başlayacak ki zaten hemen günün ilk saatlerinde başlamıyor mevsimsel indirimler hiçbir zaman hiç birisi.
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 473 26 Haziran 2025 #4 Mağazaya gir, oradan indirime sahip bir oyuna tıkla. Sonrasında o bitimine kalan süre yazacak onu takip et o geri sayım yapıyor olacak onlardan biri kesinlikle yaz indiriminin başlangıcına işaret ediyor.
Mağazaya gir, oradan indirime sahip bir oyuna tıkla. Sonrasında o bitimine kalan süre yazacak onu takip et o geri sayım yapıyor olacak onlardan biri kesinlikle yaz indiriminin başlangıcına işaret ediyor.
XanthiN Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 120 Beğeniler 108 26 Haziran 2025 #5 20:00'de başlıyormuş. Bu mesajı görmesem haberim yok. TL'den vazgeçilmeden önce tüm etkinlikleri takip ederdim... https://steamdb.info/sales/history/
20:00'de başlıyormuş. Bu mesajı görmesem haberim yok. TL'den vazgeçilmeden önce tüm etkinlikleri takip ederdim... https://steamdb.info/sales/history/
KS KS BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 26 Haziran 2025 #6 Mesajlarınız için teşekkür ederim 8'e alarmımı kurdum.
kaywb Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 11 26 Haziran 2025 #7 BurakTR dedi: Merhaba Steam'de BeamNG alacağım bugün yaz indirimleri başlıyor gözüküyor ama hala indirimler yok indirimler saat kaçta başlıyor. Genişletmek için tıkla... BeamNG Epic Games üzerinden alırsan daha ucuza geliyor Steam üzerindeki indirimli fiyatından daha ucuz hatta.
BurakTR dedi: Merhaba Steam'de BeamNG alacağım bugün yaz indirimleri başlıyor gözüküyor ama hala indirimler yok indirimler saat kaçta başlıyor. Genişletmek için tıkla... BeamNG Epic Games üzerinden alırsan daha ucuza geliyor Steam üzerindeki indirimli fiyatından daha ucuz hatta.