Ken Carson 12 Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 491 Beğeniler 312 Yer İstanbul, Suadiye 26 Haziran 2025 #21 Oyun oynamayı özledim. 5 önceki hevesim yok . Sadece geceleri 2-3 saat cs oynamaktan başka oynadığım oyun yok.
Oyun oynamayı özledim. 5 önceki hevesim yok . Sadece geceleri 2-3 saat cs oynamaktan başka oynadığım oyun yok.
Hasan Merkit 40 Moderasyon Üyesi Geliştirici Super user do! Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.281 Makaleler 14 Çözümler 108 Beğeniler 8.579 26 Haziran 2025 #22 Umarım TLOU2 indirime girer. Torpilli Ellie yerine gerçek bir Ellie görürüz.
KS KS Frutti 30 Başarılı Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 408 Çözümler 1 Beğeniler 125 Yer Aydın Kuşadası 26 Haziran 2025 #23 Hasan Merkit dedi: Umarım The Last of Us Part II indirime girer. Torpilli ellie yerine gerçek bir ellie görürüz. Genişletmek için tıkla... Alacaksanız indirime girerse Steam'den almanızı tavsiye ederim ama kendim sabırlı olamadığım için kabasakaldan 1100-1200 TL'ye aldım. Ken Carson dedi: Oyun oynamayı özledim. 5 önceki hevesim yok . Sadece geceleri 2-3 saat CS oynamaktan başka oynadığım oyun yok. Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun
Hasan Merkit dedi: Umarım The Last of Us Part II indirime girer. Torpilli ellie yerine gerçek bir ellie görürüz. Genişletmek için tıkla... Alacaksanız indirime girerse Steam'den almanızı tavsiye ederim ama kendim sabırlı olamadığım için kabasakaldan 1100-1200 TL'ye aldım. Ken Carson dedi: Oyun oynamayı özledim. 5 önceki hevesim yok . Sadece geceleri 2-3 saat CS oynamaktan başka oynadığım oyun yok. Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun
Lessra 13 Üstün Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 Beğeniler 669 26 Haziran 2025 #24 Frutti dedi: Alacaksanız indirime girerse Steam'den almanızı tavsiye ederim ama kendim sabırlı olamadığım için kabasakaldan 1100-1200 TL'ye aldım. Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bende çöktü steam :/
Frutti dedi: Alacaksanız indirime girerse Steam'den almanızı tavsiye ederim ama kendim sabırlı olamadığım için kabasakaldan 1100-1200 TL'ye aldım. Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bende çöktü steam :/
vada Yetkin Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 817 Çözümler 7 Beğeniler 368 26 Haziran 2025 #25 Lessra dedi: Bende çöktü steam :/ Genişletmek için tıkla... İstek listesi falan açılmıyor kaydadeğer indirim bir elden ringde gördüm.
Lessra dedi: Bende çöktü steam :/ Genişletmek için tıkla... İstek listesi falan açılmıyor kaydadeğer indirim bir elden ringde gördüm.
S steelumut 38 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 504 Çözümler 6 Beğeniler 703 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 26 Haziran 2025 #26 vada dedi: İstek listesi falan açılmıyor kaydadeğer indirim bir elden ringde gördüm. Genişletmek için tıkla... Hâlâ düzelmedi.
vada dedi: İstek listesi falan açılmıyor kaydadeğer indirim bir elden ringde gördüm. Genişletmek için tıkla... Hâlâ düzelmedi.
vada Yetkin Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 817 Çözümler 7 Beğeniler 368 26 Haziran 2025 #27 steelumut dedi: Hâlâ düzelmedi Genişletmek için tıkla... Steamdbden bakıyom. Split Fiction yüzde 10 bile almamış köpkeler.
steelumut dedi: Hâlâ düzelmedi Genişletmek için tıkla... Steamdbden bakıyom. Split Fiction yüzde 10 bile almamış köpkeler.
Ken Carson 12 Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 491 Beğeniler 312 Yer İstanbul, Suadiye 26 Haziran 2025 #28 Frutti dedi: Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... 10.sınıftan sonra hayatımdaki değişikliklerden sonra oyunlarla aram açıldı. 3 yıldan uzun süre oldu.
Frutti dedi: Bende öyleydim az da olsa düzeldim yani güzel PC aldım sonra heves gitti ben paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Arkadaşlar indirim başladı şimdiden oyun alana hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... 10.sınıftan sonra hayatımdaki değişikliklerden sonra oyunlarla aram açıldı. 3 yıldan uzun süre oldu.
KS KS Frutti 30 Başarılı Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 408 Çözümler 1 Beğeniler 125 Yer Aydın Kuşadası 26 Haziran 2025 #29 Ken Carson dedi: 10.sınıftan sonra hayatımdaki değişikliklerden sonra oyunlarla aram açıldı. 3 yıldan uzun süre oldu. Genişletmek için tıkla... Ben The Last of Us Part II bitirdikten sonra sevmemeye başladım oyunlara işte sonra düzeldim.
Ken Carson dedi: 10.sınıftan sonra hayatımdaki değişikliklerden sonra oyunlarla aram açıldı. 3 yıldan uzun süre oldu. Genişletmek için tıkla... Ben The Last of Us Part II bitirdikten sonra sevmemeye başladım oyunlara işte sonra düzeldim.