Bunu planlamıyoruz zira her güncellemede kaynak kodlarını tek tek analiz etmeye vaktimiz yetmez. Bilerek zararlı dosya paylaşımı gerçekleşirse sıkıntı oluşabilir, bu yüzden bu öneri hayata geçirilmeyecektir.
İndir kısmını kullanacaklara zararlı yazılım bulaşmasındansa o yazılım hiç eklenmesin daha iyi.
Programlama altforumlarında kendi uygulamalarınızı zaten paylaşabilirsiniz. Özellikle GitHub linki ile birlikte İndir bölümüne eklenmesi için bence en az 100 bin kişinin kullanıyor olması lazım. O zaman da zaten başkası ekler.
Bir gün halamlardaydım ve sabah erken saatlerdi. Oyun geliştirme öğrettiğim bir arkadaşım ile Discord üzerinden sohbet ederken bana yapay zeka destekli rap şarkı sözü yazan programından bahsetti. Yapay zekayı eğitmek için çiğ şekilde rap şarkı sözlerine ihtiyacı vardı ve ben de oturup 2-3 saat...
Kimin ne türde yazılım koyacağını bilemezsiniz. Belki bir eleman çıkacak trojan içeren dosya atacak, milletin aklını bir şekilde çelecek sonra olan kullanıcılara olacak. Böyle bir şey kesinlikle olmamalı.