G Geceokuru Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 4 Ağustos 2025 #1 Yansıları değiştirmeyi denedim buna rağmen ne zaman denesem bu hatayı alıyorum. Depo bilgilerini indirme başarısız hatası veriyor. Yeni bir kullanıcıyım ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
Yansıları değiştirmeyi denedim buna rağmen ne zaman denesem bu hatayı alıyorum. Depo bilgilerini indirme başarısız hatası veriyor. Yeni bir kullanıcıyım ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Hasan Merkit 4 Ağustos 2025 Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169936 Bu ilk komutun Eki Görüntüle 169938 Bu da ikinci komutun çıktısı. Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu komut ile Cloudflare Client reposunu devre dışı bırakacağız: sudo mv /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list.disable Bu komutu yazın ardından işlemi tekrar deneyin.
Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169936 Bu ilk komutun Eki Görüntüle 169938 Bu da ikinci komutun çıktısı. Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu komut ile Cloudflare Client reposunu devre dışı bırakacağız: sudo mv /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list.disable Bu komutu yazın ardından işlemi tekrar deneyin.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 4 Ağustos 2025 #2 Terminali açın ve bu komutu deneyin: sudo apt update && sudo apt upgrade -y Artı 0 Eksi
KS KS G Geceokuru Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 4 Ağustos 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Terminali açın ve bu komutu deneyin: sudo apt update && sudo apt upgrade -y Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bir çıktı verdi. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Terminali açın ve bu komutu deneyin: sudo apt update && sudo apt upgrade -y Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bir çıktı verdi.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 4 Ağustos 2025 #4 Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169928 Bu şekilde bir çıktı verdi. Genişletmek için tıkla... Cloudflare reposu yüzünden bu hatayı yaşıyorsunuz. Bu komutları da yazıp çıktığı paylaşabilir misiniz? cat /etc/apt/sources.list ls /etc/apt/sources.list.d/ Artı 0 Eksi
Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169928 Bu şekilde bir çıktı verdi. Genişletmek için tıkla... Cloudflare reposu yüzünden bu hatayı yaşıyorsunuz. Bu komutları da yazıp çıktığı paylaşabilir misiniz? cat /etc/apt/sources.list ls /etc/apt/sources.list.d/
KS KS G Geceokuru Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 4 Ağustos 2025 #5 Bu ilk komutun Bu da ikinci komutun çıktısı. Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 4 Ağustos 2025 #6 Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169936 Bu ilk komutun Eki Görüntüle 169938 Bu da ikinci komutun çıktısı. Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu komut ile Cloudflare Client reposunu devre dışı bırakacağız: sudo mv /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list.disable Bu komutu yazın ardından işlemi tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Geceokuru dedi: Eki Görüntüle 169936 Bu ilk komutun Eki Görüntüle 169938 Bu da ikinci komutun çıktısı. Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu komut ile Cloudflare Client reposunu devre dışı bırakacağız: sudo mv /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list /etc/apt/sources.list.d/cloudflare-client.list.disable Bu komutu yazın ardından işlemi tekrar deneyin.
KS KS G Geceokuru Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 4 Ağustos 2025 #7 Çok teşekkürler bu şekilde sanırım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi