Yazılım için notebook önerisi

VirtuelPro

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Yazılım çalışmak için notebook bakıyorum. 15000 - 20000 TL bütçem var. Aşağıdaki bilgisayarı buldum. Sizlerin de önerilerini bekliyorum.

Asus TUF Gaming A15

Bunu alman iyi olur.

@AMG GOAT noldu hocam? Yanlış bir şey mi önerdim?

Bu Huawei laptoplar Linux'ta sorunlu. İnsanlar şikayetçi. Hem bu sitede, hem Technopat'da bunun gibi çok vaka var. Ama yazılım ile uğraşmana rağmen yine de Linux kullanmayacaksan sorun yok.

Bu Huawei laptoplar Linux'ta sorunlu. İnsanlar şikayetçi. Hem bu sitede, hem Technopat'da bunun gibi çok vaka var. Ama yazılım ile uğraşmana rağmen yine de Linux kullanmayacaksan sorun yok.
Windowsla kullanacaksa sorun olmaz yani. Benim bir arkadaşım 8 GB ramli versiyonunu kullanıyor çok memnun.

Konu sahibi Linux ile ilgili bir şey dememiş. Yazılım için de illa Linux gerekli değil. Bilgilendirme güzel yine de.

Windows kullanacağım. Sizce notebooklarda AMD işlemci mi tercih edilmeli yoksa İntel işlemci mi? Mevcut masaüstü bilgisayarımda AMD Ryzen 3600 işlemci var ve performansından gayet memnumum. Ama işin notebook tarafında nasıldır?

Bu yeni Intel işlemciler sorunlu. Ama bu tabii masaüstünde. Laptoplarda durum nasıl bilmiyorum. Intel ve AMD aslında güzeldir. Ancak bu yeni nesil Intel işlemciler sorun çıkartıyor. Ama dediğim gibi masaüstünde bu. Laptoplarda sorunlu mu bilmiyorum.

İş tarafında daha çok Intel tercih ediliyor genelde. Ben de tercihimi Intel'den yana kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…