EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 10 Ağustos 2024 #11 AMG GOAT dedi: Bu yeni Intel işlemciler sorunlu. Ama bu tabii masaüstünde. Laptoplarda durum nasıl bilmiyorum. Intel ve AMD aslında güzeldir. Ancak bu yeni nesil Intel işlemciler sorun çıkartıyor. Ama dediğim gibi masaüstünde bu. Laptoplarda sorunlu mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bu bütçelere son nesil i7 veya i9 işlemci bulamayacağına göre sorun yok bana kalırsa.
AMG GOAT dedi: Bu yeni Intel işlemciler sorunlu. Ama bu tabii masaüstünde. Laptoplarda durum nasıl bilmiyorum. Intel ve AMD aslında güzeldir. Ancak bu yeni nesil Intel işlemciler sorun çıkartıyor. Ama dediğim gibi masaüstünde bu. Laptoplarda sorunlu mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bu bütçelere son nesil i7 veya i9 işlemci bulamayacağına göre sorun yok bana kalırsa.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 10 Ağustos 2024 #12 EsatKa dedi: Konu sahibi bu bütçelere son nesil i7 veya i9 işlemci bulamayacağına göre sorun yok bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Son nesil i5'lerde nasıl durum peki hocam?
EsatKa dedi: Konu sahibi bu bütçelere son nesil i7 veya i9 işlemci bulamayacağına göre sorun yok bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Son nesil i5'lerde nasıl durum peki hocam?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 10 Ağustos 2024 #13 AMG GOAT dedi: Son nesil i5'lerde nasıl durum peki hocam? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Bazı sorun yaşayan arkadaşlar oluyor, onların sorunları da işlemci kaynaklı olmuyor. Bir örnek bırakayım: https://techolay.net/sosyal/konu/vatandan-aldigim-gaming-pc-valorantta-duesuek-fps-veriyor.37129/
AMG GOAT dedi: Son nesil i5'lerde nasıl durum peki hocam? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Bazı sorun yaşayan arkadaşlar oluyor, onların sorunları da işlemci kaynaklı olmuyor. Bir örnek bırakayım: https://techolay.net/sosyal/konu/vatandan-aldigim-gaming-pc-valorantta-duesuek-fps-veriyor.37129/