shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.488 Çözümler 3 Beğeniler 1.552 Bugün 00:18 #1 Yazılım alanıyla ilgilenmek istiyorum ve laptopumu alırken bu kriterin ne kadar önemli olduğunu öğrenmeliyim. Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Ayrıca almak istediğim laptop gen4 destekliyor bunu da baz alırsanız sevinirim teşekkürler.
Yazılım alanıyla ilgilenmek istiyorum ve laptopumu alırken bu kriterin ne kadar önemli olduğunu öğrenmeliyim. Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Ayrıca almak istediğim laptop gen4 destekliyor bunu da baz alırsanız sevinirim teşekkürler.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.267 Çözümler 4 Beğeniler 472 Yer Fox River Hapishanesi Bugün 00:25 #2 shiedae3 dedi: Yazılım alanıyla ilgilenmek istiyorum ve laptopumu alırken bu kriterin ne kadar önemli olduğunu öğrenmeliyim. Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Ayrıca almak istediğim laptop gen4 destekliyor bunu da baz alırsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazılım demekle pek anlaşılmıyor aslında. Yazılımda hangi dalda çalışacaksınız bu önemli.
shiedae3 dedi: Yazılım alanıyla ilgilenmek istiyorum ve laptopumu alırken bu kriterin ne kadar önemli olduğunu öğrenmeliyim. Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Ayrıca almak istediğim laptop gen4 destekliyor bunu da baz alırsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazılım demekle pek anlaşılmıyor aslında. Yazılımda hangi dalda çalışacaksınız bu önemli.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.488 Çözümler 3 Beğeniler 1.552 Bugün 00:26 #3 theodore bagwell dedi: Yazılım demekle pek anlaşılmıyor aslında. Yazılımda hangi dalda çalışacaksınız bu önemli. Genişletmek için tıkla... App geliştirme mobil üzerine çoğunlukla. C# kullanarak Windows içinde geliştirmeler yapabilirim.
theodore bagwell dedi: Yazılım demekle pek anlaşılmıyor aslında. Yazılımda hangi dalda çalışacaksınız bu önemli. Genişletmek için tıkla... App geliştirme mobil üzerine çoğunlukla. C# kullanarak Windows içinde geliştirmeler yapabilirim.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.450 Çözümler 12 Beğeniler 5.526 Bugün 00:37 #4 Android Studio'nun felaket ağır bir yazılım olduğunu düşünürsek SSD önemli diyebiliriz alanınız için. Küçük ölçekli C# ile Windows Appleri yapmak için yeteril olur diye düşünüyorum HDD.
Android Studio'nun felaket ağır bir yazılım olduğunu düşünürsek SSD önemli diyebiliriz alanınız için. Küçük ölçekli C# ile Windows Appleri yapmak için yeteril olur diye düşünüyorum HDD.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.915 Makaleler 13 Çözümler 181 Beğeniler 17.364 Yer Çorum Bugün 00:44 #5 shiedae3 dedi: Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Genişletmek için tıkla... Micron 3400, Crucial P5 Plus'ın aynısı. DRAM'i mevcut ve iyi de bir disk. Kullanmaya devam edebilirsin yeni laptop alırsan da.
shiedae3 dedi: Elimde Micron 3400 var ve yeni laptop alırken DRAM'li bir SSD ihtiyaç mıdır? Genişletmek için tıkla... Micron 3400, Crucial P5 Plus'ın aynısı. DRAM'i mevcut ve iyi de bir disk. Kullanmaya devam edebilirsin yeni laptop alırsan da.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.488 Çözümler 3 Beğeniler 1.552 Bugün 00:47 #6 Caner Uncu dedi: Micron 3400, Crucial P5 Plus'ın aynısı. DRAM'i mevcut ve iyi de bir disk. Kullanmaya devam edebilirsin yeni laptop alırsan da. Genişletmek için tıkla... 512 GB olmasa iyiydi ama DRAM'li olduğunu bilmiyordum. Bu ürün performansa katkı sağlar mı acaba? https://app.hb.biz/LBw6chrk3A5g
Caner Uncu dedi: Micron 3400, Crucial P5 Plus'ın aynısı. DRAM'i mevcut ve iyi de bir disk. Kullanmaya devam edebilirsin yeni laptop alırsan da. Genişletmek için tıkla... 512 GB olmasa iyiydi ama DRAM'li olduğunu bilmiyordum. Bu ürün performansa katkı sağlar mı acaba? https://app.hb.biz/LBw6chrk3A5g
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.915 Makaleler 13 Çözümler 181 Beğeniler 17.364 Yer Çorum Bugün 00:55 #7 shiedae3 dedi: 512 GB olmasa iyiydi ama DRAM'li olduğunu bilmiyordum. Bu ürün performansa katkı sağlar mı acaba? https://app.hb.biz/LBw6chrk3A5g Genişletmek için tıkla... Yani, iş görür gibi duruyor. Hiç yoktan iyidir.
shiedae3 dedi: 512 GB olmasa iyiydi ama DRAM'li olduğunu bilmiyordum. Bu ürün performansa katkı sağlar mı acaba? https://app.hb.biz/LBw6chrk3A5g Genişletmek için tıkla... Yani, iş görür gibi duruyor. Hiç yoktan iyidir.