Yazılımcılar için yeni yapay zekâ: Verdent.ai (Ücretsiz deneme ve kredi fırsatı)

Omerta Silenzio

Başarılı
Makaleler
18
Yer
Aokigahara
Arkadaşlar selam,
Çok sağlam bir konuyla karşınızdayım.

Nedir bu Verdent?
Cursor veya Copilot benzeri ama çalışma mantığı biraz daha farklı bir AI asistanı. Sadece kod tamamlamıyor arka planda agent mantığıyla çalışıyor. Siz bir işle uğraşırken arka planda başka bir görevi planlayıp kodlayabiliyor. Plan Modu diye bir özelliği var, kodu yazmadan önce projenin gereksinimlerini analiz edip size bir yol haritası çıkarıyor.

Fırsat Detayı:
Şu an yeni üyelere özel 7 günlük ücretsiz deneme ve 100 kredi veriyorlar. Ayrıca aboneliklerde "2x Kredi Bonusu" kampanyası görünüyor (aylık alımlarda krediyi ikiye katlıyor).

Öne Çıkan Özellikleri:
  • VS Code ve JetBrains ile tam uyumlu: Eklenti olarak kurup mevcut düzeninizde kullanabiliyorsunuz.
  • Paralel Çalışma: Aynı anda birden fazla "AI Agent" çalıştırıp farklı işleri (hata düzeltme, özellik ekleme vb.) aynı anda yaptırabiliyorsunuz.
  • Bağlam Farkındalığı (Context Awareness): Projenin tamamına hakim olup ona göre öneri veriyor.
Yazılımla uğraşan, özellikle AI araçlarını (Cursor, Windsurf vb.) deneyen arkadaşların göz atmasında fayda var. Claude 4.5 bilmem ne hepsi mevcut. Sömürün bak size o kadar diyorum.

Link: https://www.verdent.ai/

Yaparak öğrenmeye çalışan ve zaten bildiği şeylerin hazır verilmesini isteyenler için ideal. Kimseye oluşturmaya çalıltıkları tamamen orijinal olan bir projeye yapay zeka entegre etmesini tavsiye etmiyorum. Akıl var mantık var sizin para kazanacağınız bir projeyi bir başkası başka gün yapay zekaya sorarak alır kendim yaptım der elinizden bir şey gelmez. Şimdi bizim yazılımcılar da bu akıma kapılmış, halihazırda yapılmış projelerin giydirilmiş hallerini LinkedIn'de paylaşarak iş dileniyorlar. Sonra neymiş efendim AI işlerini alacakmış. Ortaya fikrimi patlatayım dedim.

"Yapay zeka basit kod yazar" diyen yazılımcılar tehlikede mi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…