Yedek telefon olarak Samsung J7 Prime hâlâ alınır mı?

Bruhistan

Başarılı
Merhaba maalesef diğer telefonum serviste olduğu için yedek telefon arayışına girdim. 2.el sitelerde uygun fiyatlı J7 Prime buldum (450 TMT fiyatı). Telefonun tek sıkıntısı ön kamerası çizik olduğunu söyledi. Yani benim için pek kamera önemli değil sadece alo desin internete girsin şarjı 1-2 gün dayansın yeter. J7'nin bazı modellerinde kronik sorunları var diye duydum bu modelde yoktur umarım. Bu telefon alınır mı yoksa başka modellere mi bakmalı mıyım? (Bütçem 1000 TMT)

Hocam S5 veya S6 Edge alabilirsiniz kronik varsa.

Eğer servis Samsung ise yedek telefon isteyebilirsiniz. Onun dısında 1 2 gün için idare edebilir belki.
iPhone 6 bulabilirsen iyi olur 1K ya.

S6 bulunabilir.

J7 var pilini değiştirdim tıkır tıkır çalışıyor Samsung çok gömüyorlar ama çok sağlam telefon ürettiyorlar bu bir gerçek

Eğer servis Samsung ise yedek telefon isteyebilirsiniz. Onun dısında 1 2 gün için idare edebilir belki.
iPhone 6 bulabilirsen iyi olur 1K ya.
Eski Iphone'ların bataryası pek dayanıklı değil şarjı çok hızlı bitiyor diye duydum. Düz 6 ile 6S'ın ne farkları var?

J7 var pilini değiştirdim tıkır tıkır çalışıyor Samsung çok gömüyorlar ama çok sağlam telefon ürettiyorlar bu bir gerçek
Sanırım geçmişte Samsung piyasayı giriş-orta seviyesi telefonlarından doldurup domine etmesinden kaynaklı diye biliyorum. Ama harbi iyi telefonlar çıkarıyor ben şahsen Samsung'dan şaşmam.

Yedek telefon olarak durabilecek bir cihaz çünkü:

Exynos 7870 SoC o dönemlerde büyük ses getirdi (J7 serisi ve A02 Core'da kullanıldı).

Custom ROM dünyasına sahip.

Android 8.1'de hala iş görecek uygulamaları destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…