Yediğiniz en fena virüs neydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Physic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Hiç yemedim galiba. Musallat artık düzgün çalışmıyor bu işletim sistemlerinde ama onu söyleyebilirim zorunlu olarak.

Hiç yemedim galiba. Musallat artık düzgün çalışmıyor bu işletim sistemlerinde ama onu söyleyebilirim zorunlu olarak.

Artık yeni sistemlerde KVRT gibi portable antivirusler var. Musallatı yeseniz bile rahatça siliniyor.

En son Çince virüs yedim o kadar. Ondan sonra bir daha virüs denen arkadaşla pek karşılaşmadım.

Arkadaşım trollemek için NoEscape.exe entegre etmişti bir dosyaya ve eski laptopumu çöp etmişti ama Enderman adlı bir kanal sağ olsun kurtardım laptopu.

Sistemdeki tüm dosyaların uzantısını değiştiren bir virüs yemiştim, hiçbir şey çalışmıyordu sistemde. Mecbur format attık ne yapalım.

Küçükken Mining+Reklam virüsü yemiştim. 3 sene öyle kullandım babam falan bet oynadığımı sandı reklamdan dolayı

Sadece 1 kez virüsü yemiştim o da 10-20 dakikada bir kendini açıp reklam gösteren, pek zararlı gözükmeyen bir Android virüsüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…