pashaa Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 59 Bugün 20:40 #1 Acıktım, yemek sipariş edeceğim. Şu aralar Yemeksepeti'nde ucuza kampanya falan var mı, böyle maksimum 200-250 liraya falan? Kapıda ödeme zorunlu!
Acıktım, yemek sipariş edeceğim. Şu aralar Yemeksepeti'nde ucuza kampanya falan var mı, böyle maksimum 200-250 liraya falan? Kapıda ödeme zorunlu!
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.258 Çözümler 2 Beğeniler 1.004 Bugün 20:50 #2 pashaa dedi: Acıktım, yemek sipariş edeceğim. Şu aralar Yemeksepeti'nde ucuza kampanya falan var mı, böyle maksimum 200-250 liraya falan? Kapıda ödeme zorunlu! Genişletmek için tıkla... En uygun indirim, ahaha. Size de öneririm, Trendyol GO'da.
pashaa dedi: Acıktım, yemek sipariş edeceğim. Şu aralar Yemeksepeti'nde ucuza kampanya falan var mı, böyle maksimum 200-250 liraya falan? Kapıda ödeme zorunlu! Genişletmek için tıkla... En uygun indirim, ahaha. Size de öneririm, Trendyol GO'da.
KS KS pashaa Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 59 Bugün 20:52 #3 creazy dedi: En uygun indirim, ahaha. Size de öneririm, Trendyol GO'da. Eki Görüntüle 261999 Genişletmek için tıkla... Bu da ne böyle . Nasıl uyguluyoruz ve kapıda ödemeli mi?
creazy dedi: En uygun indirim, ahaha. Size de öneririm, Trendyol GO'da. Eki Görüntüle 261999 Genişletmek için tıkla... Bu da ne böyle . Nasıl uyguluyoruz ve kapıda ödemeli mi?
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.258 Çözümler 2 Beğeniler 1.004 Bugün 20:53 #4 pashaa dedi: Bu da ne böyle . Nasıl uyguluyoruz ve kapıda ödemeli mi? Genişletmek için tıkla... Kart ile hocam, kampanya olduğu için kapıda kabul etmiyor. Lakin bayağı iyi kampanya var, 350 TL'e 300 TL indirim.
pashaa dedi: Bu da ne böyle . Nasıl uyguluyoruz ve kapıda ödemeli mi? Genişletmek için tıkla... Kart ile hocam, kampanya olduğu için kapıda kabul etmiyor. Lakin bayağı iyi kampanya var, 350 TL'e 300 TL indirim.
KS KS pashaa Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 59 Bugün 20:56 #5 İlk 5 siparişe diye bir ibare var şansımıza. Kampanya iyiymiş değerlendirmek isteyenlere. Teşekkürler başka bakacağım.
İlk 5 siparişe diye bir ibare var şansımıza. Kampanya iyiymiş değerlendirmek isteyenlere. Teşekkürler başka bakacağım.
creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.258 Çözümler 2 Beğeniler 1.004 Bugün 20:58 #6 pashaa dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare var şansımıza. Kampanya iyiymiş değerlendirmek isteyenlere. Teşekkürler başka bakacağım. Genişletmek için tıkla... İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey.
pashaa dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare var şansımıza. Kampanya iyiymiş değerlendirmek isteyenlere. Teşekkürler başka bakacağım. Genişletmek için tıkla... İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey.
KS KS pashaa Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 59 Bugün 20:59 #7 creazy dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.
creazy dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeceğim.
D deiinzz Deneyimli Katılım 14 Ocak 2026 Mesajlar 677 Beğeniler 529 Bugün 21:02 #8 Hocam kart olmadan kampanya da yok gibi bir şey.
KS KS pashaa Uzman Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 59 Bugün 21:23 #9 creazy dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kampanya ekranımda gözüküyor fakat çalışmıyor; 600 TL'ye 200 TL indirim yapıyor sadece. Yine de teşekkürler.
creazy dedi: İlk 5 siparişe diye bir ibare olması bir şeyi değiştirmiyor; yeni hesap açıp kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kaç kez yeni hesap aça aça yararlanıyorum. Sistemin açığı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kampanya ekranımda gözüküyor fakat çalışmıyor; 600 TL'ye 200 TL indirim yapıyor sadece. Yine de teşekkürler.