Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

30529

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Monster Tulpar laptopuma yeni bir Kioxia NVMe Gen4 SSD (2 TB, 7200 okuma / 6000 yazma hızında) taktım. Windows 11 kurulumunu USB üzerinden yapmak istiyorum ama %77'de PC yeniden başlayıp "evete basıp yükseltme, hayıra basıp temiz kurulum yapın" gibi bir uyarı alıyorum ve kurulum tamamlanamıyor.

USB'yi Media Creation Tool ile hazırladım, BIOS ayarlarını UEFI olarak ayarladım. CMD'den yapılan komut ile diskleri de sildim, sadece yeni SSD tek kalmasına kadar birçok şeyi denedim. Slotu değiştirdim yine aynı. Eskiyi çıkardım bu arada tek sadece yeni SSD'yi takıp denedim.
Acaba kurulumda yanlış bir adım mı yapıyorum? Ya da USB'ye kurulum için hazırlarken yaptığım bir sorundan dolayı mıdır?
Bu hatayı yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı USB deneyip tekrardan yazdırın. Buda olmazsa tekrardan ISO dosyasını indirin.
Dostum cevabın için teşekkürler. gece epey mesai harcadım dediklerini de zaten yaptım hiçbiri olmuyordu. %77 ye geldiğinde reboot yapıyor başa atıyordu. şansa biostan boot sırasını değiştirince oldu. yani boot options 1 e normalde usb 2 ye de ssd koyulur kurulum yaparken %77 den sonra uyarı geldiğinde hayır diyince yeniden başlatırken f2 ye basıp biosu açıp boot option 1 e bu sefer ssd yi 2. sıraya da usb yi koyunca otomatik kaydedip çıktıktan sonra tamamen kurulum devam ediyor ve tamamlanıyor. :) çok enteresan. en azından kurtulmuş oldum. sorunu yaşayan illa çıkar. böyle halledersiniz.
Farklı USB deneyip tekrardan yazdırın. Buda olmazsa tekrardan ISO dosyasını indirin.
Dostum cevabın için teşekkürler. gece epey mesai harcadım dediklerini de zaten yaptım hiçbiri olmuyordu. %77 ye geldiğinde reboot yapıyor başa atıyordu. şansa biostan boot sırasını değiştirince oldu. yani boot options 1 e normalde usb 2 ye de ssd koyulur kurulum yaparken %77 den sonra uyarı geldiğinde hayır diyince yeniden başlatırken f2 ye basıp biosu açıp boot option 1 e bu sefer ssd yi 2. sıraya da usb yi koyunca otomatik kaydedip çıktıktan sonra tamamen kurulum devam ediyor ve tamamlanıyor. :) çok enteresan. en azından kurtulmuş oldum. sorunu yaşayan illa çıkar. böyle halledersiniz.

Çözüm