Instagram Yeni alınan şifre ile giriş yapılamıyor

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı sabahlar öncelikle. Gençler, benim bir sorunum var: Instagram kendimi korumaya alıp yeni bir şifre oluşturmamı istedi. Ben de oluşturup değiştirdim, hatta mail de geldi “şifreniz değiştirildi” diye. Ancak yeni şifremi girmeme rağmen hesaba giriş yapamıyorum. Şüpheli giriş uyarısı yok, VPN de kapalı.

Bu konuda bilgisi veya fikri olan var mı? Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Facebook ile giris yapmayi dene. Girebilirsen ayarlari kontrol edip sifreyi tekrar degistirmeyi denersin.

Facebook ile giris yapmayi dene. Girebilirsen ayarlari kontrol edip sifreyi tekrar degistirmeyi denersin.
Facebook’a bağlı olması lazım değil mi hesabımın? Ama ben yıllar önce Facebook hesabımı kapatmıştım.

Ikisini de acik tutuyorum ama kullanmiyorum. O yüzden Facebook hesabi kapaliyken Instagram'a girilebiliyor mu, acikcasi bilemedim simdi.

Ikisini de acik tutuyorum ama kullanmiyorum. O yüzden Facebook hesabi kapaliyken Instagram'a girilebiliyor mu, acikcasi bilemedim simdi.
Olsun kardeşim, sonuçta yorum yapmışsın ve yardım etmeye çalışmışsın. Sağ ol, yine de minnettarım.

Bir de "Şifremi unuttum" deyip (Eğer ekliyse) telefon numaranla giriş yapmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…