Yeni alınan Turkcell numarası başkasının sosyal medya hesaplarında kayıtlı çıktı

Sizlere açık hat satmışlar hocam aynısı benim başıma Türk Telekom da geldi. Geçen sene Haziran aynında aldığım numara önceden bir kadın üzerine kayıtlı çıktı ve kadın yüzünden karakola çağırılıp ifade verdim durduk yere. Ne yazık ki kullanılmış ve kapatılmış numaralı belli bir süre geçtikten sonra tekrar satışa sunuyorlar. Eski numaramın ilk sahibi benim Tekrar açtırmak istedim ancak açmadılar. Dikkatli olmak lazım.

Beni de 2 3 ayda bir Jandarma arar ve x isimli kişi sen misin araba aldın mı vs. vs. diye konuşuruz. Numaram 5 6 yıllık ama demek ki daha önceden kullanılmış.

Beni de 2 3 ayda bir Jandarma arar ve x isimli kişi sen misin araba aldın mı vs. vs. diye konuşuruz. Numaram 5 6 yıllık ama demek ki daha önceden kullanılmış.
ben bunu Getcontact da fark ettim ilk aramalar başlamadan önce hep bir kadın isminde 22 adet etiket vardı sonra dediğim gibi ifade alındı hem de icra memurları arıyor ayda 1 şu kişi sen misin şu kadar borç var gibisinden. Aslında çok tehlikeli bir şey hatta bunun ile ilgili bir makale okumuştum orada açık hat kullanmak çok tehlikeli ve bunun için ceza bile alabilirsiniz diye. Ama nereden bileceksin ki aldığın numara sıfır mı yoksa daha önce kullanıldı mı. Tamamen şans meselesi bu ülkede şansa kaldı yaşantımız. Sonumuz hayır olsun yani.

örnek verebilir misiniz hocam
Türktelekom ve aynı altyapı deniyor sanırm bimcell. Turkcell de de yaşamadım.

Spesifik örnek aklıma gelmiyor ama 10 15 yıl önce hat çıkarmış kişilerin numaralarına bakarsanız farklar gözüküyor. Baştaki 3 numara (+90 sonrası) nadir gördüğünüz daha yeni rakamlarsa mesela yeni hat çıkma şansı daha yüksek. Şahsi tecrübem öyle.

bu durum en çok Türk Telekom da var. Mesela mobil uygulamadan hat ayarlarına gelindiğinde numara değiştir ekranında +90(501), +90(505) ile başlayan numaralar var. Ve bu numaralar daha önce aktif edilmiş sonrasında kapatılmış numaralar. Ve genelde bu numaralar bir şekilde suça karışmış numaralar oluyor. Benim hatam da numaramı mobil uygulamadan almak oldu. Her zaman için bayi den numara almak bu tür sıkıntıların önüne geçer bu tarz tehlikelerden de korur. Mobil uygulama dediğim Türk Telekom un resmi uygulamasıdır.

Durum güncellemesi olsun tarafımdan. Çok şükür açtırdım numaramı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…