Detaylar
Kim cevapladı?Steel nomad ve Speed way testlerini yaptım ve belirgin bir fark göremedim.
Bizzat denedim CS için chipset driverı yokken varken de direkt atölyedeki FPS testini yaptım buraya atmıyorum bile hiçbir fark olmadı bende.
Chipsetsiz ort 522.9 FPS.
Chipsetli ort 522.5 FPS.
Ama çok gariptir ki %1 FPS değeri 8 FPS artmış akıcılık olarak chipsetsiz de 230FPS iken chipsetli de 238 FPS %1 akıcılık olarak.
Belki CS özelinde veyahut oyun özelinde değil de verimlilik olarak renderda başka bir şeyde daha efektif olabilir (a serisi anakartın chipseti kurulmuştur)
Windows 11 25H2 de ve 4060 NVIDIA driverı ise 581.94
Chipset driverının FPS'ye etki etmemesi normal aslında.
Yani oyunlarda da sıcaklık olarak da pek bir etki olmadı belki işlemciyi 100 kullanılmadığı için tam verimi anlayamamış olabilirim sonuçta oyunların hepsinde %100 kullanım olmuyor.
SpeedBeast34
Üstün
Yeni chipset sürücüsü gelmiş. Farkı hisseden oldu mu yaptıktan sonra?
FPS'i ciddi artırmıyor ama bazı sistemlerde küçük artış veya daha stabil çalışma sağlayabiliyor. Bazılarında ise hiç fark olmuyor. Yani etkisi sistemden sisteme değişiyor. Kişiden kişiye değişir farklılık.
katılıyorumFPS'i ciddi artırmıyor ama bazı sistemlerde küçük artış veya daha stabil çalışma sağlayabiliyor. Bazılarında ise hiç fark olmuyor. Yani etkisi sistemden sisteme değişiyor. Kişiden kişiye değişir farklılık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı