Yeni başlayan için FL Studio önerisi

Sansar Salvo

Uzman
Müziğe yeni başladım. Elimde FL ve Studio One var. Hangisini kullanmalıyım bilmiyorum. Başlama amacım mix/master yaparak harçlık elde etmek. Müzik kulağımın olduğunu birçok kişiden duydum ve ailemde 1,5+ milyar streame ulaşmış ünlü şarkıcılar vs. var. Sizce başlamalı mıyım? Hem aktivite de olur. Beat yapmak da var kafamda. Henüz 15 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailendeki 1,5+ milyar stream'e ulaşmış kişilere danışabilirsin.

Eğer ana odak noktan beat yapmak ise tartışmasız FL ile başla. Eğer odak noktan mix/mastering ise Studio One'ın iş akışı, ses motoru ve düzenleme araçları çok daha profesyonel hissettirir.

Tavsiyem: Beat yaparak başlamak motivasyonunu yüksek tutar. Önce FL Studio ile müziğin mutfağına gir, işin teknik (mix/master) kısmına iyice merak saldığında Studio One'a geçiş yaparsın.

Hiç bir şey bilmiyorsan Youtube'a "FL Studio tutorial for begginers" yazarak öğretici videolar izleyebilirsin. Tavsiyem yabancı producerların videolarını izle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…