Yeni bir Türk oyunu olan Black State'in fragmanı yayınlandı

Makaleler
1
Oyunun yapımcısı olan Kadir Demirden, Türkiye'deki ilk hikayeli oyun olan Kabus 22'in yapımında çalıştı. Yapan ekip olan Motion Blur toplam 30 kişi civarlarında bir ekip. Oyun Unreal Engine 5 ile yapılıyor, tanıtım fragmanı dışında herhangi bir video yayınlanmadı.

Türkiye'de böyle işler görmek, sevindirici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun yapımcısı olan Kadir Demirden, Türkiye'deki ilk hikayeli oyun olan Kabus 22'in yapımında çalıştı. Yapan ekip olan Motion Blur toplam 30 kişi civarlarında bir ekip. Oyun Unreal Engine 5 ile yapılıyor, tanıtım fragmanı dışında herhangi bir video yayınlanmadı.

Türkiye'de böyle işler görmek, sevindirici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun bana biraz Metal Gear Solid'i andırdı ama merak ettim açıkçası. Hiç fena değil. Oyunu yapan ekibin başındaki kişi biraz tanınır birisi zaten.

Hiç fena durmuyor, oyun sektöründe daha fazla yerli oyun görmek güzel.
Oyun bana biraz Metal Gear Solid'i andırdı ama merak ettim açıkçası. Hiç fena değil. Oyunu yapan ekibin başındaki kişi biraz tanınır birisi zaten.
Ekip bir de tecrübeli kişilerden oluşuyor. Umarım iyi bir iş çıkar.

Oyunun yapımcısı Kadir Demirden zaten yıllardır sektörde olan tecrübeli bir kişi, onun yapımcısı olduğu oyunun kötü olacağını sanmam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt