Yeni CAMM2 standardı çok kötü görünüyor ve kullanışsız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AceTeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
  • Etiketler Etiketler
    kötü
NVMe'den ince olduğu için gayet güzel. CAMM2 sayesinde ince laptop üreticilerinin soketli RAM yapmamak için bahanesi olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Ayrıca CAMM2 normal DIMM'den daha avantajlı.
1720109225004.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel eğer DDR5'e geçersem bu sistemin yaygınlaşmasını beklerim. Tek kafamda oluşan soğutma kısmı arka girişin olduğu yere de soğutma ulaşırsa benim için tamamdır. Eğer ki mini ITX anakartlara da çıkarsa inanılmaz olur. Tekli olarak 128 GB da veriyor diye biliyorum belki daha fazla da veriyor olabilir. Tek kartta tek girişle inanılmaz hız ve performanslı olacaktır.

DDR5 test aşaması niteliğinde oldu. DDR6 artık CAMM2 standardı ile gelir. DIMM standardının sonuna geldik diyebiliriz.

Ben CAMM2 standardını etkileyici buldum. Hatta bellekler üzerine de soğutma bloğu yerleştirilebilir ileride. Belki AIO üreticileri hem CPU hem bellek üzerine denk gelecek şekilde pompa üretmeye başlarlar.

DDR5 test aşaması niteliğinde oldu. DDR6 artık camm2 standardı ile gelir. DIMM standardının sonuna geldik diyebiliriz.

Ben camm2 standardını etkileyici buldum. Hatta bellekler üzerine de soğutma bloğu yerleştirilebilir ileride. Belki AiO üreticileri hem CPU hem bellek üzerine denk gelecek şekilde pompa üretmeye başlarlar.

DDR6'nın gelmesi tahminimce çok sürer.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt