Aeronight 34 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.776 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.290 Yer Noxus Bugün 21:25 #11 PSA grubundan hoşlanmıyorum. Almam açıkçası.
LazJedi 6 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.574 Çözümler 11 Beğeniler 1.363 Yer 500 Republica Bugün 22:09 #12 scuderia dedi: Hesap olarak aynı şeye denk geliyor, benzinli alternatifler daha fazla yaksa da mazot fiyatları yerinde durmadığı için benzinli ile eşdeğer ücretlere yol kat ediliyor ve adblue gibi ekstralar da benzinli motorda hiçbir zaman olmayacak. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii. Ben de araba alacak olsam benzinli alırım. Elektrikli bilemiyorum benlik değil.
scuderia dedi: Hesap olarak aynı şeye denk geliyor, benzinli alternatifler daha fazla yaksa da mazot fiyatları yerinde durmadığı için benzinli ile eşdeğer ücretlere yol kat ediliyor ve adblue gibi ekstralar da benzinli motorda hiçbir zaman olmayacak. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii. Ben de araba alacak olsam benzinli alırım. Elektrikli bilemiyorum benlik değil.