Yeni doğmuş kedi 10 saat aç durabilir mi?

Bu videoya bakabilirsiniz.

Hocam abimin calsıtıgı klinik günlük bir şey ypamadan kafeste tutmaya 1K para alıyolar bütcenizde ksıtlı.
1 Hafta böyle bakmaya uğraşacağım o zaman yapacak bir şey yok. Bir de fiyat öğreneyim bu yemi aldığım veterinerden. Soba yanıyor evde sobanın yanında altında da havlu koydum sepetin içinde. Henüz hiç dışkı yapmamış az ovaladım ama inş sorun olmaz.

Vallahi hocam bodrumda olsanız cidden yardımcı olamk siterim ama malesef meseafe cok uzak hocam evde sıcak su torbası var ise ona 40 derece sıcak su koyup örtseniz daha iyi olur hocam bide sobada 2 metre uzak olsun hocam cok dibinde olmasın yavrular.

Yavrular değil ya tek başına zaten habira miyavlayıp duruyor susar inşallah rahat uyuruz . Düşünmeniz yeter hocam teşekkür ediyorum bir çaresine bakacağım ya. Veya sabahları aldığım yere geri koyup başında bekleyeceğim anası falan gelir belki. Sürekli miyavlıyor zaten duyar sesini diye umuyorum.

Kokunuz sinmiştir hocam zor maalesef.

Bir de bazı anneler bakamayacag zayıf düşen yavrularını yiyor.

Kokunuz sinmiştir hocam zor maalesef.
Bu kaç gün yada hafta sonra normal ufak kedi yemi yemeye başlar hocam bilginiz var mı bu konuda? kuryelik yapıyorum bu arada ben işteyken onu besleyecek birisi yok evde. Evden çıkmacan 3 - 4 ML yem verip 11 saat evde olamayacağım. O açıdan tırsıyorum biraz.

Yavru kediler genellikle 3-4 haftalıkken ilk süt dişlerinin çıkmasıyla lapa kıvamındaki gıdaları yalamaya başlar, 6-8 haftalık olduklarında ise tamamen kendi kendilerine kuru veya yaş mama yiyebilirler diye biliyorum.

Anladım çokmuş ya. Para da yok zaman da yok ölürse çok şaşırmam elimden geleni yapacağım yine de. Yapacak bir şey yok ya.

Keşke biberon alsaydım şırınga çok zor ve çok isteksiz. Ağzına damlatınca yutuıyor ama kendisi yemek istemiyor. ağzını kaçırıyor hep. Belki biberonu meme falan sanıp emerdi.

Hocam Facebook'ta hayvan grupları oluyor bakamayacaksabnız en kötü oraya atın durumu anlatın ilanı koyup sahiplenmek isterse sahiplendirin.

Böyle besleyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…