BIOS güncelleyin, stok ayarlarda format atın. Sadece dahili grafik ve anakart yazılımı zımbırtısını kapat. Yoksa otomatik kuracaktır Ethernet takar takmaz. Windows 11 Pro kurup geç, sonrasında debloat et. Bu tarz sistemlerde önemi yok, takılacak bir durum değil. Ben modifiye sistem kullanıyorum. Defender, Xbox, Update, Store vs. yok. Windows 11 IoT Enterprise LTSC 25h2, işlem sayısı 55. faydası var mı Pro'ya göre dersen gözle görülür bir fark yok.
Defender sadece EAC oyunlarını oynatmıyor, 5090'lı sistemde bile drop atıyor. Hal böyleyken harici bir antivirus yoksa Defender denen belanın ya külliyen silinmesi lazım ya da devre dışı bırakılması lazım. Yoksa ben de modifiye kurmam ya da kullanmam. Windows 11 Pro sonrası debloat et araçlar ile, sorun kalmaz sende.
@Picky
Bir fark göremeyeceksin yani, Pro kurup geç. Debloat et sadece, o kadar. Anakart yazılımı kurma, OpenRGB ve fan Control kullanabilirsin.
@Grey ayarları iletsin. Yönetici açman lazım, LED sayısı sorarsa 2 yazman yeterli port başına. LED hesabına gerek yok.