Yeni eve ISS önerisi

özgün

Uzman
Makaleler
1
Evde Superonline altyapısı var. Superonline düşünüyorum. Nasıldır sizce? TurkNet kullanıyorum ancak artık altyapısı yok maalesef. Sansüronline olduğunu biliyorum belki GoodbyeDPI falan halledilir şu olaylar. Her neyse başka öneriniz var mı? Millenicom'da düşündüm Superonline altyapısından hizmet veriyormuş.

Evde Superonline altyapısı var. Superonline düşünüyorum. Nasıldır sizce? TurkNet kullanıyorum ancak artık altyapısı yok maalesef. Sansüronline olduğunu biliyorum belki GoodbyeDPI falan halledilir şu olaylar. Her neyse başka öneriniz var mı? Millenicom'da düşündüm Superonline altyapısından hizmet veriyormuş.

Sansür dışında fena değil.

Superonline birden çok şehirde çevremde gördüğüm ve kendim deneyimlediğim kadarıyla en kaliteli hizmeti veren İSS.

GoodByeDPI kullanarak Discord’a girilebiliyor.

Millenicom’a bulaşırsan pişman olup kafanı vura vura buraya yazacağının garantisini veririm sana.

Rekabetçi oyunlar oynayan biriyseniz Superonline kesinlikle önermem
Neden? R6, OW2, LoL gibi oyunlarda gigabit TurkNet kullanan arkadaşımla fark olmuyor aramızda. Superonline kullanıyorum.

Selamlar,

Öğrenme şansınız varsa hangi alt yapı daha yeni ise onu kullanmanızı öneririm. Bir evimde Türk Telekom ve bir evimde de Superonline kullanıyorum. Her ikisi de o bölge için en yeni alt yapıyı kullanıyor. Ne kadar yeniyse o kadar performanslı kullanabilirsiniz.

Selamlar,

Öğrenme şansınız varsa hangi alt yapı daha yeni ise onu kullanmanızı öneririm. Bir evimde Türk Telekom ve bir evimde de Superonline kullanıyorum. Her ikisi de o bölge için en yeni alt yapıyı kullanıyor. Ne kadar yeniyse o kadar performanslı kullanabilirsiniz.
Bina 2 yıllık hocam. En fazla Superonline tercih edilmiş Türk Telekom’da olsada. Kiptaş evlerinden biri. Yani iki altyapı da yeni sanırsam.

Geri
Yukarı Alt