Gördüm şimdi gamepad evet. Fakat dediğim gibi bazı dönüşlerinde bir yapaylık hissediyorum. Bu klip genelinde konuşursam genel olarak daha iyi sadece bir kaç yerde öyle hissettirdi ancak önceki kliplerde neredeyse sürüşün her anı öyle hissettirmişti.
Leek oyunun yarısını bitirdiğini söylüyor. Rockstar'ın bir şeyler yapması lazım yoksa bütün dünya spoiler'ı yiyecek. Diğer sızıntıda da ankete göre ilk görevden bir şeyler atacak. Bir yandan sızıntı istiyorum bir yandan spoiler istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar arada kalmamıştım.
Konuda da anlatmıştım, yine söyleyeceğim: Bu oyunun 20 ay veya belki daha da öncesine ait bir beta sürümü. Sence arayüzü son hâliyle buraya koyarlar mı? Gun Wheel'daki görseller bile piksel piksel yapılmış. Oyunun son çıkışıyla alakası bile olmayacak. Ki bu zaten her oyunda yapılan bir şeydir, bu tarz küçük detaylar en son eklenir.
Leek oyunun yarısını bitirdiğini söylüyor. Rockstar'ın bir şeyler yapması lazım yoksa bütün dünya spoiler'ı yiyecek. Diğer sızıntıda da ankete göre ilk görevden bir şeyler atacak. Bir yandan sızıntı istiyorum bir yandan spoiler istemiyorum. Hayatımda hiç bu kadar arada kalmamıştım.