Yeni GTA VI sızıntı videosu: GTA 6: Hypercar part 2

Ne demek ne alaka? Türk kültüründen bir şey olması güzel. Sen gidip oyunda ABD kültüründen Big Mac yiyebilirsin. Ben Osmanlı Tokadı atacağım.
Sırf oyunda tokat atılıyor diye direkt "Osmanlı Tokadı" mı oluyor yani? Tokat atmak Türklere - Osmanlılara özel bir şey mi sanıyorsun? Bu nasıl bir düşünce?

Sırf oyunda tokat atılıyor diye direkt "Osmanlı Tokadı" mı oluyor yani? Tokat atmak Türklere - Osmanlılara özel bir şey mi sanıyorsun? Bu nasıl bir düşünce?
Tokat farklı Osmanlı tokadı farklı ama. Oyundaki açık açık Osmanlı Tokadı. Şlakss diye yapıştırıyor. Kasma bu kadar.

İfadeler: aes
Tokat farklı Osmanlı tokadı farklı ama. Oyundaki açık açık Osmanlı Tokadı. Şlakss diye yapıştırıyor. Kasma bu kadar.
Kasmıyorum zaten, sadece "açık açık Osmanlı Tokadı" dediğin şeyi merak ettim. Şlakss diye yapıştırması neyi Osmanlı Tokadı yapıyor? Oyunda tokat animasyonu olması, üstüne de sert vurması bunun Osmanlı Tokadı olduğunu göstermiyor ki.

Gurur duymak yerine neden yargıladınız?
Neyi yargıladım tam olarak? Oyunda bir tokat animasyonu olmasına mı? Sırf karakter tokat attı diye "Türk kültürü oyuna girmiş, imajımız açısından çok iyi" diye yorum yapmak bayağı komik bir özgüven. Her gördüğünüz şeyi Türklüğe bağlayıp gurur kaynağı çıkarmayın.

Tamamdır Umut bundan sonra dediğin gibi yaparım.

Tamamdır Umut bundan sonra dediğin gibi yaparım.
Ben sana ne yapacağını söylemedim, söylediklerinin ne kadar temelsiz olduğunu söyledim. "Şlakss diye vuruyor" diye bir animasyona Osmanlı Tokadı etiketi yapıştırıp bundan gurur ve imaj meselesi çıkarmak zaten başlı başına komik. Neyse, uzatmaya gerek yok; sen öyle düşünmeye devam et.

Ne yaşıyon bilader gözünü seveyim ya şaka gibisin. Adam fikrini beyan etmiş.

Kasadan para alması çok kötü. 100 dolar verilen oyunun bu denli çöp detaylara sahip olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…