Turkcell Yeni hat aktifleştirilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kNecht
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
  • Etiketler Etiketler
    hat

kNecht

Yetkin
18 Kasım'da annem için Turkcell uygulamasından uygun bir tarifeye geçiş yaptım ancak 1 gün sonra iptal oldu. Yasal hat sahibi babam olduğu için onun bilgilerini girmem lazımmış.

Bugün babamın bilgilerini girerek yaptım. SIM kart geldi adresimize ama bu sefer de iptal olan başvurum yüzünden SIM kartı aktif edemiyorum uygulamadan. Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişim kurmaya çalışıyorum bir bayanla konuştuktan sonra sizi yönlendiriyorum diyor 15 dakika boyunca hiç kimse bakmıyor telefona, boş boş müzik çalıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Turkcell bayiye de gidemiyoruz, babam işten izin alamıyor kolay kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu işlem için subeye gitmeniz gerekiyor telefon ile destek olamazlar belgeleri yüklemeleri lazım.

O SIM çöp oldu, babanı da alıp Turkcell bayisine gitmeyi dene, umarım eski numaranı geri alabilirsiniz.

O SIM çöp oldu, babanı da alıp Turkcell bayisine gitmeyi dene, umarım eski numaranı geri alabilirsiniz.

Hocam numara taşıma işlemi yaptık kargoyla SIM kartı gönderdiler. Neden numara çöp olsun ki önceden de yapmıştık.

Bu işlem için subeye gitmeniz gerekiyor telefon ile destek olamazlar belgeleri yüklemeleri lazım.

Seçtiğim tarife sadece Turkcell üzerinden yapılabiliyordu. e-Devlet ile onaylayabilirsem şubeye gitmeye ne gerek var ki zaten e-Devlet'le onaylamanın amacı bu değil mi?

Şubeye de gitsen e-Devlet üzerinden onaylama yapıyorlar ben açıkçası hat olunca gidip subede alırım kargo gelmesini veya hata var mi yok mu diye düşünmem.

Yanlış kişinin üstüne yaptınız çünkü, yapamadınız yani.

Yanlış kişinin üstüne yaptınız çünkü, yapamadınız yani.

Tamam da o başvuru iptal oldu, yeni başvuruyu doğru kişi üzerinden yaptım. Ve yeni SIM kart geldi, eski SIM kart zaten çöp oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…