gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.194 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.152 Yer Türkiye 2 Eylül 2024 #1 Açıkçası bu isim sadece 5 dakika düşünerek buldum herhalde aylarca düşünenlerde var. Nasıl olmuş?
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 112 Beğeniler 1.177 Yer Death 2 Eylül 2024 #2 Herkesin ismi kendine, benim koyacağım bir isim değil. Yazım hatan da var, genel olarak kötü bence, fakat sen beğeniyorsan başkalarına sorma.
Herkesin ismi kendine, benim koyacağım bir isim değil. Yazım hatan da var, genel olarak kötü bence, fakat sen beğeniyorsan başkalarına sorma.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.079 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.417 Yer Afyonkarahisar 2 Eylül 2024 #3 gustavo dedi: Açıkçası bu isim sadece 5 dakika düşünerek buldum herhalde aylarca düşünenlerde var. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Kıskandım gerçekten, güzel bence.
gustavo dedi: Açıkçası bu isim sadece 5 dakika düşünerek buldum herhalde aylarca düşünenlerde var. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Kıskandım gerçekten, güzel bence.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.194 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.152 Yer Türkiye 2 Eylül 2024 #4 adios dedi: Herkesin ismi kendine, benim koyacağım bir isim değil. Yazım hatan da var, genel olarak kötü bence, fakat sen beğeniyorsan başkalarına sorma. Genişletmek için tıkla... Hocam isimlerde yazım işaretleri maalesef geçerli değil. Yorum için teşekkürler.
adios dedi: Herkesin ismi kendine, benim koyacağım bir isim değil. Yazım hatan da var, genel olarak kötü bence, fakat sen beğeniyorsan başkalarına sorma. Genişletmek için tıkla... Hocam isimlerde yazım işaretleri maalesef geçerli değil. Yorum için teşekkürler.
E EiMiko Bilgin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 616 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.117 Yer Rumelihisarı Mah. 2 Eylül 2024 #5 Açıkçası ben beğenmedim. Dalayın Laması da olabilirdi, Lama ile alakalı bir şey seçilecekse. Bu benim fikrimdir. Hatta Dalayın Laması daha iyi olurdu.
Açıkçası ben beğenmedim. Dalayın Laması da olabilirdi, Lama ile alakalı bir şey seçilecekse. Bu benim fikrimdir. Hatta Dalayın Laması daha iyi olurdu.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.570 2 Eylül 2024 #6 Profilinize girdiğim gibi bana tükürdünüz hocam