Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 9 Temmuz 2025 #11 marky dedi: Başka seçeneğim yok. Diğer markaların klayyesi berbat. Çoğunda enter tuşu küçük. Lenovo thinkbook 16". bana uymaz. Genişletmek için tıkla... Saygı duyuyorum, yine de aklınızda bulunsun diye soyleyeyim dedim. Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.
marky dedi: Başka seçeneğim yok. Diğer markaların klayyesi berbat. Çoğunda enter tuşu küçük. Lenovo thinkbook 16". bana uymaz. Genişletmek için tıkla... Saygı duyuyorum, yine de aklınızda bulunsun diye soyleyeyim dedim. Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.
KS KS M marky Gelişen Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 1 9 Temmuz 2025 #12 Sonuç olarak, bu laptopu alan kişiler bu koku olayını yaşadı mı?
Enes138 Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Beğeniler 173 Yer İstanbul 9 Temmuz 2025 #13 marky dedi: Sonuç olarak, bu laptopu alan kişiler bu koku olayını yaşadı mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım ama şimdi nasıl bir kokudan bahsediyorsunuz ben pek anlamadım. Yanınıza gelip koklama fırsatımız da olmadığı için bir şey söylemek zor .
marky dedi: Sonuç olarak, bu laptopu alan kişiler bu koku olayını yaşadı mı? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım ama şimdi nasıl bir kokudan bahsediyorsunuz ben pek anlamadım. Yanınıza gelip koklama fırsatımız da olmadığı için bir şey söylemek zor .
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 9 Temmuz 2025 #14 Bahsettiğiniz kokuyu gayet iyi anladım. Hafif tatlımsı, plastiğimsi bir koku. Her yeni aldığım teknolojik üründe alırım o kokuyu. Özellikle bilgisayarlarda.
Bahsettiğiniz kokuyu gayet iyi anladım. Hafif tatlımsı, plastiğimsi bir koku. Her yeni aldığım teknolojik üründe alırım o kokuyu. Özellikle bilgisayarlarda.