Turkcell Yeni müşteri faturalı, faturasız ve rahat paket önerileri

Makaleler
90
Yakın bir zamanda Turkcell'e geçtim. İlk defa Turkcell kullanıyorum ve aşırı iyi abi. 100 Mbps'yi gördüm Speedtest'te.
Bu konuda yeni geçecekler için paket önerileri yapacağım.

Faturalı
1710219104235.webp

Faturalıda sadece bu paketi önerebilirim. 26 yaş üstü yararlanamaz.

Faturasız
1710219245945.webp
1710219272164.webp

RaHat
Faturalı gibi kullandıktan sonra ödeyin ama faturasız gibi kullandığınız kadar ödeyin. Faturalı x Faturasız karışımı. Benim kullandığım tarife de bu.
Almak için: Öncelikle yukarıdaki linkten faturasız olarak hat taşıma başvurusunda bulunun. Hazır kart (faturasız) tipinde abone olacaksınız. Daha sonra online işlemler üstünden RaHat tarifeye, bir paket seçerek geçin. Öncelikle faturasız başvurusunda bulunmanızın nedeni aşağıdaki tarifelerin sadece hazır karttan geçiş yapanlar için geçerli olmasıdır. Ben önce faturasız olarak başvurdum sonra RaHat'a geçtim.

1710219743623.webp
1710219755329.webp
1710219770561.webp

Ben alttan ortadakini kullanıyorum. 18 GB + 3 GB sosyal medya, 1250 dk. ve 1250 SMS. Aşırı iyi. Ayrıca YouTube Music kullanıyorum. Yani YouTube Music normal internetimden yemiyor. Sistem YT Music'i YouTube gibi zannedip sosyal medya internetini harcıyor. 1 saat müzik dinledikten sonra fark ettim, normal internetim değil de 3 GB'tan azalma olmuştu. Bu da aşırı iyi bana göre.

Turkcell'e yeni geçecekler bu paketleri değerlendirebilirler. Şahsen benim hoşuma giden paketler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir zamanda Turkcell'e geçtim. İlk defa Turkcell kullanıyorum ve aşırı iyi abi. 100 Mbps'yi gördüm speedtest'te.
Bu konuda yeni geçecekler için paket önerileri yapacağım.

Faturalı
Eki Görüntüle 25806

Faturalıda sadece bu paketi önerebilirim. 26 yaş üstü yararlanamaz.

Faturasız
Eki Görüntüle 25807Eki Görüntüle 25808

RaHat
Faturalı gibi kullandıktan sonra ödeyin ama faturasız gibi kullandığınız kadar ödeyin. Faturalı x Faturasız karışımı. Benim kullandığım tarifede bu.
Almak için: Öncelikle yukarıdaki linkten faturasız olarak hat taşıma başvurusunda bulunun. Hazır kart (faturasız) tipinde abone olacaksınız. Daha sonra online işlemler üstünden RaHat tarifeye, bir paket seçerek geçin. Öncelikle faturasız başvurusunda bulunmanızın nedeni aşağıdaki tarifelerin sadece hazır karttan geçiş yapanlar için geçerli olmasıdır. Ben önce faturasız olarak başvurdum sonra RaHat'a geçtim.

Eki Görüntüle 25811Eki Görüntüle 25812Eki Görüntüle 25813

Ben alttan ortadakini kullanıyorum. 18 GB + 3 GB sosyal medya, 1250 DK ve 1250 SMS. Aşırı iyi. Ayrıca YouTube Music kullanıyorum. Yani YouTube Music normal internetimden yemiyor. Sistem YT Music'i YouTube gibi zannedip sosyal medya internetini harcıyor. 1 saat müzik dinledikten sonra fark ettim, normal internetim değil de 3 GB'tan azalma olmuştu. Bu da aşırı iyi bana göre.

Turkcell'e yeni geçecekler bu paketleri değerlendirebilirler. Şahsen benim hoşuma giden paketler.
Numara geçişi yapmayanlar da faydalanabilseydi güzel olurdu. Ben uzun yıllardır Turkcell kullanıyorum, demek ki en çok eski müşterilerine geçiriyorlar.

15 yıldır faturalı Turkcell kullanıyorum. Size verebileceğim yegane tavsiye şudur ki, tarifenizi eylül-ekim aylarında yenileyin. En makul fiyatlar hep o dönemde sunulur. Eğer o tarihlerde yenileme yapmazsanız aralık ayından sonra aynı pakete neredeyse iki katı fiyat isterler. 15 yıl boyunca telefonlarımın toplasanız ya 2 ya da 3 kere çekmediği olmuştur. Mobil veri olarak da ne kadar rakipsiz olduğunu şöyle anlatayım. Bundan 12-13 yıl önce; insanların yavaş yavaş cep telefonlarındaki interneti kullanmaya başladığı dönemde, Avea ve Vodafone kullananların şehir merkezlerinde bile internetleri E çekerken benim telefonum H/H+ takılırdı. Ancak böyle dağa tepeye çıkarsam E düzeyine inerdi. O arkadaşlarımın o dağlarda tepelerde bırakın interneti, telefonları bile çekmezdi. Turkcell'in altyapıya verdiği önem tam olarak budur. Turkcell rakipsiz bir servis sağlayıcısıdır. Dediğim gibi yenileme dönemlerini de eylül-ekim arasına denk getirirseniz 1 yıl boyunca en iyi hizmete en uygun fiyattan sahip olursunuz.

Örnek olarak mevcutta kullandığım paketim 22 GB internet, 1000 dk. konuşma ve ıvır zıvır içeriyor. Ekim 2024'e kadar geçerli ve ödediğim fiyat 210 TL. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yıldır faturalı Turkcell kullanıyorum. Size verebileceğim yegane tavsiye şudur ki, tarifenizi eylül-ekim aylarında yenileyin. En makul fiyatlar hep o dönemde sunulur. Eğer o tarihlerde yenileme yapmazsanız aralık ayından sonra aynı pakete neredeyse iki katı fiyat isterler. 15 yıl boyunca telefonlarımın toplasanız ya 2 ya da 3 kere çekmediği olmuştur. Mobil veri olarak da ne kadar rakipsiz olduğunu şöyle anlatayım. Bundan 12-13 yıl önce; insanların yavaş yavaş cep telefonlarındaki interneti kullanmaya başladığı dönemde, Avea ve Vodafone kullananların şehir merkezlerinde bile internetleri E çekerken benim telefonum H/H+ takılırdı. Ancak böyle dağa tepeye çıkarsam E düzeyine inerdi. O arkadaşlarımın o dağlarda tepelerde bırakın interneti, telefonları bile çekmezdi. Turkcell'in altyapıya verdiği önem tam olarak budur. Turkcell rakipsiz bir servis sağlayıcısıdır. Dediğim gibi yenileme dönemlerini de eylül-ekim arasına denk getirirseniz 1 yıl boyunca en iyi hizmete en uygun fiyattan sahip olursunuz.

Örnek olarak mevcutta kullandığım paketim 22 GB internet, 1000 dk. konuşma ve ıvır zıvır içeriyor. Ekim 2024'e kadar geçerli ve ödediğim fiyat 210 TL. :)

TCELL'in rakipsiz olmasının en büyük nedeni zamanında TELSİM'in 6 ay boyunca abone alımına kapatması sebebiyledir.

1994 yılında bu durum sebebiyle TCELL aldı başını gitti tabi. Bu gücü de iyi bir şekilde kullandı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt