Yeni müşterilere özel faizsiz kredi veren banka var mı?

ornitorenk

Uzman
Şöyle maksimum 50 bin TL bandına kadar yeni müşterilere özel vadeli ve faiz olmadan ya da çok düşük faizle kredi veren bankalar oluyor sanki ara ara.
15-20 bin falan olsa da olur vadeli. Biraz nakit akışı lazım. Var mı böyle bir kampanyadan haberi olan?

Sürekli derken aktif müşterilere de veriyor mu?
Her girdigimde uygulamaya karsima cikiyor daha sonrayi hatirlata dokunuyorum. Enpara veriyor kesin olarak bundan eminim. Banka karti actirin bedava zaten bir zarari olmaz. Isinize gelmezse kapattirirsiniz.

Her girdigimde uygulamaya karsima cikiyor daha sonrayi hatirlata dokunuyorum. Enpara veriyor kesin olarak bundan eminim. Banka karti actirin bedava zaten bir zarari olmaz. Isinize gelmezse kapattirirsiniz.
Hocam, ben aktif müşteriyim; bana hiç denk gelmedi. Şimdi kredi başvurma sayfasında denedim, benden faiz istiyor. Sanırım o size özel bir kampanya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
O dönemler bitti artık, eskiden zorla veriyorlardı krediyi; şimdi kredi kartını bile onaylamıyorlar. Hatta nakit avans bile zor onaylanıyor, konusunu açmıştım ben de. Bakabilirsin. Acil ihtiyaç için ve hemen geri ödeyeceksen kredi değil, nakit avans / ekpara daha kolay.

Enpara satıldı artık, öyle kredi falan da vermiyor. İlk çıktığı yıllardan beri kullanırım. Geçen 25 civarı kredi çekeyim dedim, vermedi. Bu konulara duygusal yaklaşılmaz ama gördüğüm en vefasız bankacılık bu oldu. Hiç kullanmadığım Ziraat ise şubeye gitme şartıyla o bahsettiğin tutarları veriyor kredi olarak. Bence Ziraat şubesine git, yüz yüze konuş; birkaç evrak isterler senden. Onları verdin mi parayı alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taksitli avans var bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…