Konuyu izliyorum anlıyorum videodaki soruları da anlıyorum ama test kitabını açınca çoğu soruyu yapamıyorum. Bu yapamadığım sorular için ne yapmam gerekiyor? Soru çözümünü mi izlemeliyim yoksa kafa yorup mu yapmalıyım (yanlış yapmıyorum boş bırakıyorum)? Yapamadığım bu sorular şekilli sorular, yeni nesil oluyordu sanırım.
Bıyıklı matematik GPT soru bankası ve 345 o çözüyorum 345 orta seviyeye kadar çözebiliyorum. @OnePC hocam yardım eder misiniz kaç haftadır bu sorun var.
Bıyıklı matematik GPT soru bankası ve 345 o çözüyorum 345 orta seviyeye kadar çözebiliyorum. @OnePC hocam yardım eder misiniz kaç haftadır bu sorun var.
345 için acele etmişsiniz. Ondan öncesinde Matematiğin İlacı veya Karekök Sıfır gibi daha basit kitap çözün. Ondan sonra ÖSYM seviyesine geçin, 345 çözün.
345 için acele etmişsiniz. Ondan öncesinde Matematiğin İlacı veya Karekök Sıfır gibi daha basit kitap çözün. Ondan sonra ÖSYM seviyesine geçin, 345 çözün.
hocam çözebiliyorum soruları fakat zor soruları yapamıyorum 344 de ilk test te 10 doğru 2 boş 2.test te 12d 3b 3.test te ise 8d 7b var kitaba para vermek istemiyorum artık
hocam çözebiliyorum soruları fakat zor soruları yapamıyorum 344 de ilk test te 10 doğru 2 boş 2.test te 12d 3b 3.test te ise 8d 7b var kitaba para vermek istemiyorum artık
Hocam tamam ama seviyenize uygun bir kitap değil. O çözdüğünüz sorular kazanım soruları. Sizi geliştirmez. Denemede o sorular çıkmaz. O sorularla konuyu öğreniyorsunuz, pekiştiriyorsunuz sadece. Çok istiyorsanız soru çözmeye geçmeden soru çözüm videolarına bakın. Bıyıklı Matematik yapıyor mu bilmiyorum. Ben Eyüp B. izliyorum.
Hocam tamam ama seviyenize uygun bir kitap değil. O çözdüğünüz sorular kazanım soruları. Sizi geliştirmez. Denemede o sorular çıkmaz. O sorularla konuyu öğreniyorsunuz, pekiştiriyorsunuz sadece. Çok istiyorsanız soru çözmeye geçmeden soru çözüm videolarına bakın. Bıyıklı matematik yapıyor mu bilmiyorum. Ben Eyüp b. İzliyorum.
Geometriyi Kenan Kara + birkaç geometri soru bankasından bitirin.
Sonrasında TYT Mat denemesi çözmeye başlayın kolaydan zora doğru. Sıralama olarak toprak-b.s.-345 vs. şeklinde ilerleyebilirsiniz. İlk başta azami 80 dakika, sonrasında bunu 70-65 bandına kadar indirmeye çalışın ki zaten 2. dönemde falan anca bu duruma gelirsiniz. Analiz-tekrarı düzgün bir şekilde yaparsanız da 30-35 arası rahat yapacaksınızdır.