Yeni sistemde aşırı internet yavaşlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jackal53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
  • Etiketler Etiketler
    internet

Jackal53

Uzman
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem kurdum. Orijinal işletim sistemine sahibim, ara ara internet aşırı yavaşlıyor. Yani var ama yok gibi bir şey. Tıklayınca uzun bir süre açılmıyor dönüyor sadece. Modemi yeniden başlattıktan bir süre sonra kendine geliyor. Kablonet kullanıyorum. Defalarca aradım bizim tarafımızdan hiçbir sorun arıza gözükmüyor diyorlar. Anakartımın Ethernet driver kurdum, başka yapmam gereken bir işlem var mı teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı modemlerde 5G seçeneği de aktif oluyor. Eğer kullandığın modem yeni nesil modemlerden biriyse, Wi-Fi listesinde kullandığın modemin 5G yazılı olanı da listelenecektir. (Örneğin. Jackal53_5G gibi)

Bir de o ağa bağlanmayı dene.

Arkadaşlar biraz geç cevap verebildim kusura bakmayın.

Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.

Ethernet sürücülerinde veya kabloda sorun olabilir. Bilgisayarın Wi-Fi ile mi bağlı? Modemin nedir?

Sürücüyü güncelledim, kablo kontrol etmedim. Modemi tam bilmiyorum Kablonet firmasının verdiği kiralık modem. Modemde sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayarda gidiyor sadece telefonda hiçbir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…