Yeni tanıştığım kişi önerilere düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 698
  • Etiketler Etiketler
    teknoloji
Konum muhabbeti ya büyük ihtimalle, bana önermiyor mesela konumum sürekli kapalı.
Benim de konumum kapalı ama bluetooth açık, ondan olabilir mi? Akıllı saatimin falan sensörleri açık genelde ondan da olabilir belki.

Benim de konumum kapalı ama Bluetooth açık, ondan olabilir mi? Akıllı saatimin falan sensörleri açık genelde ondan da olabilir belki.

Olur ya, sesten tanıyıp öneri yapabileceğini zannetmiyorum. Bu Samsung'larda "yakınlardaki cihazları tara" diye bir özellik var onu bile kullanıyor olabilirler. Şimdi düşündüm de sana yanındaki kişinin hesabını çıkarıyor bana da hayatımın hiçbir yerinde bahsetmediğim "lazer epilasyon" reklamları çıkarıyor çıldırırsın.

Akıllı saatime AmazTools ile Instagram kurmuştum bi ara oturumu hala açık, ondan olabilir bence konumdan falan. Çünkü ayar yapmıştım diğer cihazlar ile bağlantı kur diye.

Akıllı saatime AmazTools ile Instagram kurmuştum bi ara oturumu hala açık, ondan olabilir bence konumdan falan. Çünkü ayar yapmıştım diğer cihazlar ile bağlantı kur diye.
Bütün dış bağlantılar kapatılırsa büyük ihtimalle o da kapanır. Bluetooth, konum ve benzeri teknolojiler.

Uygulama, algoritma, internet... ne dersen de bir şekilde izleniyor ve dinleniyoruz.
Ses ve konum kaydı alındığı, çeşitli verilerin de depolandığı bir gerçek.

En iyisi mağarada yaşayıp 2 dönüm arazide tarım yapacaksın.

Hocam, bizim sokaktan sabahları yürüyerek geçen çingene bir çocuğun Instagram'ı benim Insta'ma bildirim olarak geldi. Bakın önerilenlerde çıkmadı, direkt "Bu kişiyi tanıyor olabilir misin?" diye telefona bildirim geldi. Çocukla oturup konuşmuşluğumuz yok, sadece balkona çıktığımda görüyorum arada sırada. Ortak arkadaşımız falan da yok. Balkona çıktığım zaman yanıma telefon da almam. Önerilenlere çıksa eyvallah da, telefona bildirim göndermek?
Konum bilgim açık bu arada, konum bilgisiyle alakalı olabileceğini düşünüyorum. Sizin yaşadığınız olayın gerçek olma ihtimali, benim yaşadığım olayın gerçek olma ihtimalinden daha mümkün görünüyor buradan bakınca.

Evet hocam bende konum bilgisinden olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…