Epic Games Yeni ücretsiz oyunu: Chivalry 2

Son düzenleme:
Daha önce bedava verdi ve indirimde 20 TL olan oyun, bugüne asla yakışmadı Epic Games.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi gerçekten en çok beklenen güne daha önce verdiği oyunu veren EPIC

Bu oyunun Battlefield gibi hava vermesi ne kadar iyi olsa da mekanikleri çok kotü.

Mekanikleri gayet iyi oyunun neye göre kötü dediniz anlamadım. Bu türde en çok beceri isteyen oyunlardan birisi hatta.

Şaka gibi gerçekten en çok beklenen güne daha önce verdiği oyunu veren Epic

Daha önce bedava verdi ve indirimde 20 TL olan oyun, bugüne asla yakışmadı Epic Games.

Gidip 15 oyun veriyor ücretsiz halen mutlu olamıyorsunuz ben anlamıyorum. Ne istiyorsunuz adamlar sadece AAA oyun mu versin? Bir bütçe var onlarda hani.

Diğer 2 oyun RDR 1 ve RDR 2 olacak arkadaşlar aşırı güvenilir bir kaynaktan aldım emin olun hatta yılbaşından sonra GTA 6 vereceklermiş.

İndirin kepenkleri kardeşim aynı oyun 80 defa bedava verildiğinde bedava vermenin bir anlamı kalmıyor ki zaten, maksat nedir burada anlamadım. Vermeyiverin bu hafta zoraki oyun vericez diye ıkınmanıza gerek yok.

Daha öncede vermiş baktım kütüphanede diyor.

Total'de 572 tane oyun vermiş hepsi bedava. 1 tane para ile almadım.

Bari ver bütün Store'u bedavaya sende yorulma bizde yorulmayalım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…