KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.050 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.206 Yer Rockport City 19 Mayıs 2026 #11 gustavo dedi: Bence biraz daha niş bir şey yapmalısın, sohbet edecek kişi ChatGPT'de kullanır. Yoksa rekabet etmen inanılmaz derecede zor oluyor. Örneğin: Server'ına SSH ile bağlanıp istemlerini yerine getiren bir AI olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğlencesine yapıyorum hocam Sohbet botu tarzında yaparım giderek geliştiririm. Yeni arayüz üzerinde çalışıyorum. Sadece API gitti onu halletmem lazım. Artık yanıt verebiliyor Artık sunucu değişimi için yetkilendirme zorunlu kılınıyor. Son düzenleme: 20 Mayıs 2026
gustavo dedi: Bence biraz daha niş bir şey yapmalısın, sohbet edecek kişi ChatGPT'de kullanır. Yoksa rekabet etmen inanılmaz derecede zor oluyor. Örneğin: Server'ına SSH ile bağlanıp istemlerini yerine getiren bir AI olabilir. Genişletmek için tıkla... Eğlencesine yapıyorum hocam Sohbet botu tarzında yaparım giderek geliştiririm. Yeni arayüz üzerinde çalışıyorum. Sadece API gitti onu halletmem lazım. Artık yanıt verebiliyor Artık sunucu değişimi için yetkilendirme zorunlu kılınıyor.